Välkommen till det nya All Star-designteamet NINE

den 3 november 2023
Välkommen till det nya All Star-designteamet NINE
Ett helt nytt varumärke specialiserat på modern inredningsdesign har gjort entré på scenen och har trots sin unga ålder redan en mängd vackra kreationer som förskönar interiörer och förbättrar vardagen med sin praktiska och tillämpningsorienterade design. NINE grundades 2023 av nio kollegor från det danska företaget Nine United, som ligger bakom många välkända varumärken som &tradition, Stellar Works och Verpan. Grundarna delade en gemensam dröm om att skapa ett verkligt paneuropeiskt designervarumärke med hållbarhet och användbarhet som grund.

De underliggande idéerna beskrivs av NINEs grundare som en fräsch rättframhet med användbarhet i åtanke. NINE:s produkter är utformade för att användas, uppgraderas, repareras och återvinnas när de har tjänat sitt syfte. På NINE ser man hållbarhet ur ett helhetsperspektiv och tar hänsyn till produktion, användning, livslängd och allt därefter. Denna idé lyser igenom i deras design, som alla kännetecknas av en vacker enkelhet och alla verkar enkla i både utseende och funktion. Avsaknaden av dolda detaljer och ogenomskinliga mekanismer ger de olika designkollektionerna från NINE en öppen och intuitiv känsla, vilket gör dem lätta att komma åt och lätta att njuta av i vardagen. Om du vill veta mer om NINE och se all deras vackra design kan du hitta dem här.


Varumärket är främst specialiserat på heminredning och tillbehör av alla slag, som du kan hitta just här.

Men NINE erbjuder också en mängd vackra lampmodeller. Särskilt när det gäller pendelbelysning har NINE många vackra designer som har skapats i samarbete med ett brett utbud av erkända designers från hela världen.

Se alla NINE-lampor här.