Trädgårdslampor

Vi strävar alltid efter att vårt hem ska vara snyggt inrett, och samtidigt vara så bekvämt, trevligt och mysigt som möjligt att vara i. Därför verkar det också naturligt att vårt uteutrymme ska generera samma känslor. Du kan därför med fördel integrera en vacker blomsterstolpa eller blomsterstolpa med sensor, för att göra din trädgård eller terrass mer inbjudande och mysig, även när det blir mörkt. Samtidigt kan en utomhuslampa i form av en blomsterstolpa göra det lättare att använda din uppfart eller utebod på kvällen, och göra det säkrare för dig att ta dig hem efter mörkrets inbrott. Se valuta för pengarna s utbud av vackra blomsterstolpor nedan.
Lealand Utomhus Trädgårdslampa Graphite - Lucande
Rek. pris SEK 2 549,00
Förväntad på lager om: 4-6 dagar
Visar 36 av 230 produkter

Blomsterstolpa med sensor

En blomsterstolpa med sensor kan vara en fördel att använda när du kommer hem sent, och det är så mörkt att du inte hittar till din ytterdörr – kanske går du också med händerna fulla och inte har möjlighet att vända dig. på ljuset. Här är en blomsterstolpa med sensor extremt praktisk, då ljuset tänds automatiskt vid förflyttning, och du kan därför tryggt och säkert hitta in. Dessutom är en blomsterstolpa med sensor extremt energieffektiv och kan potentiellt avvärja inbrott.

En blomsterstolpa med eller utan sensor har naturligtvis funktionen av en ljuskälla, men kan också vara en dekorativ del av ditt uteutrymme. Med en liten trädgård bör du undvika att placera höga och platskrävande blomsterstolpor, eftersom trädgården därmed kan framstå som mindre, medan låga blomsterstolpor kan framstå som mer malplacerade i större trädgårdar. Du kan också placera flera blomsterstolpor tillsammans i ytterkanten av din trädgård, för att skapa en dekorativ effekt och samtidigt få ditt uteutrymme att verka större. Det är därför viktigt att fundera över vilken blomsterstolpa som passar dina uteplatser bäst.

En blomsterstolpa är en mångsidig ljuskälla, då du kan placera den på de flesta ställen antingen med hjälp av sockel eller markspets – och vill du göra din uppfart mer öppen och lättillgänglig är en blomsterstolpa ett självklart val, eftersom det är bra som orienteringsljus, utan att verka bländande för dig och dina gäster. Du kan med fördel placera flera blomsterstolpor tillsammans då det ger en bredare belysning, ett mer komplett uttryck, skapar en skön rymdkänsla och ger överblick. Lampemesteren har ett brett utbud av blomsterstolpa i alla färger, former, storlekar och material, så hitta den teknik och design som passar ditt hem.

Om du vill veta mycket mer om blomsterstolpor, läs vidare och bli inspirerad her
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.