Diesel Living with Lodes Lampor

Från rock till pop… från avslappnad till vintage och från grafik till konst. Successful Living från Diesel är en helt ny kollektion av lampor som talar många olika språk och berättar olika historier samt uttrycker en omisskännlig stil. Diesel livsstilen är ironisk, okonventionell, rolig, kreativa med en ”brinnande” intensitet. Diesel är inte bara påklädning, det är också en inställning, sätt att vara på och/eller livsstil båda med möbler och i vår regi belysning i många varianter och facetter. Ett nytt äventyr startar här och låter dig tillpassa ditt personliga rum på ett sätt som höjer sig över de klichéer och bringar fram din personlighet i ljuset.
Visar 31 av 31 produkter

Mer om Diesel with Lodes

2009 underskrev Lodes ett partnerskapsavtal med Diesel och Projekt ”Home Collection” skapades – ett projekt som skulle komma att handla om heminredning och en avslappnad livsstil.
Partnerskapet gav Lodes möjlighet att utforska en ny livsstil och nya möbleringstendenser genom en kollektion som är designad av Diesel. ”Diesel Living with Lodes”.

Diesel/Lodeskollektionen talar olika språk – från rock till pop, över till industriell design och vintage till grafik och inte minst konst. Allt för att illustrera den Diesel-livsstil som dom är kända för, coola och rockiga designkläder.

Ironisk, aggressivt, elektriskt och fint – samlingen innehåller över 40 olika lampmodeller, alla i olika former, material och användningsmöjligheter. Som gör det möjligt att använda dem både hemma och i offentliga sammanhang.
Kollektionen är något helt nytt på den här scenen, och med en massa nya material i spel är ribban satt högt för ett fantastiskt och innovativt framtida samarbete mellan Diesel och Lodes.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.