Diesel with Foscarini

Från rock till pop… från avslappnad till vintage och från grafik till konst.

Successful Living från Diesel är en helt ny kollektion av lampor som talar många olika språk och berättar olika historier samt uttrycker en omisskännlig stil. Diesel livsstilen är ironisk, okonventionell, rolig, kreativa med en ”brinnande” intensitet.

Diesel är inte bara påklädning, det är också en inställning, sätt att vara på och/eller livsstil båda med möbler och i vår regi belysning i många varianter och facetter.

Ett nytt äventyr startar här och låter dig tillpassa ditt personliga rum på ett sätt som höjer sig över de klichéer och bringar fram din personlighet i ljuset.
Mysterio Vägglampa/Plafond Vit - Diesel With Foscarini
Före SEK 2 608,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Mysterio Taklampa Vit - Diesel
Före SEK 2 739,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Cage Mic Taklampa Svart - Diesel
Före SEK 4 941,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Soft Power Piccola Bordslampa Svart - Diesel With Foscarini
Före SEK 2 892,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Soft Power Piccola Bordslampa Ljusblå - Diesel With Foscarini
Före SEK 2 892,00
Beställ innan 15:00, skickas idag (vardagar)
Viser 6 ud af 6 produkter

Mer om Diesel with Foscarini

2009 underskrev Foscarini ett partnerskapsavtal med Diesel och Projekt ”Home Collection” skapades – ett projekt som skulle komma att handla om heminredning och en avslappnad livsstil.
Partnerskapet gav Foscarini möjlighet att utforska en ny livsstil och nya möbleringstendenser genom en kollektion som är designad av Diesel. ”Diesel Living with Foscarini”.

Diesel/Foscarini kollektionen talar olika språk – från rock till pop, över till industriell design och vintage till grafik och inte minst konst. Allt för att illustrera den Diesel-livsstil som dom är kända för, coola och rockiga designkläder.

Ironisk, aggressivt, elektriskt och fint – samlingen innehåller över 40 olika lampmodeller, alla i olika former, material och användningsmöjligheter. Som gör det möjligt att använda dem både hemma och i offentliga sammanhang.
Kollektionen är något helt nytt på den här scenen, och med en massa nya material i spel är ribban satt högt för ett fantastiskt och innovativt framtida samarbete mellan Diesel och Foscarini.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.