Astep

Namnet Astep indikerar den nödvändiga rörelsen för en rese som aldrig slutar. En resa, där utveckling är nyckelordet.  

Astep är ett företag som kikar på framtiden, men som också fortsätter på den väg som de två stora entreprenörerna har skapat: Allesandros far Riccardo Sarfatti och hans farfar Gino Sarfatti.

Med Astep önskar designern Allesandro Sarfarri att skapa produkter till hemmet där den digitala teknologin får en mer meningsfull plats i våra hem.

I det fina sortimentet finns re-designs av ikoniska ämnen som är designade av Gino Sarfatti och Vittoriano Viganó. Två designers som bägge var optimistiska och framåttänkande i deras förhållningssätt kring design.

Modell 2065 är en av dessa re-designs som är designad av Gino Sarfatti år 1950 och som år 2016 blev re-designad av Allsandro Sarfatti, som då tillförde en ny variant av klassikern som gör den mer markant.

Lär mer om Model 2065 från Astep här

Astep representerar vår beundran av tidlösa uppfinningar; objekt, oavsett när de är designade eller skapade upprätthåller deras ”edge”, deras förmåga att påverka våra liv och främjar det sätt vi lever på.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.