Piffany
Typ
Färg
Material

Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen är en dansk designverksamhet som är dedikerade för att hjälpa deras kunder med att upptäcka roliga och unika produkter. De specialiserade sig på saker som man inte ser överallt och som har en annorlunda och finurlig karaktär.

Hos Piffany Copenhagen är missionen att bringa personlighet in i ditt hem, och det ses i hög grad i alla deras produkter, både när det kommer till lampor och accessoarer. Dem har lekt med material och former, vilket gör att produkterna från Piffany är helt unika.

Mer om Piffany och Mr. Wattson lampor

Mr. Wattson är den nyaste i kollektionen från Piffany Copenhagens knasiga universum. Den lilla figuren passar in i alla hem och kan piffa upp lite extra där du känner att du behöver något nytt och unikt. Mr. Wattsson kommer i 7 olika färger.

Piffany Copenhagen är en designverksamhet som är dedikerade till att hjälpa deras kunder med att hitta roliga och unika produkter.

Hos Piffany Copenhagen är missionen att få med personlighet in i ditt hem. Det kan man i hög grad se i alla deras produkter, både i lampor och accessoarer. Man har lekt med materialen och formerna och det gör att produkterna från Piffany är helt unika.
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen