Välkommen till Lampemesteren.se
Hos Lampemesteren.se har vi samlat de mest exklusiva lampor från designers och producenter i toppklassen.
Öppettider för kundförfrågningar
Måndag-Fredag : 8.30 - 16.00 Lördag-Söndag : Stängt 
Vem är vi?
Lampemesteren.se Birkmosevej 18 6950 Ringkøbing Danmark
Bankforbindelse: Swedbank AB, S-105 34 Stockholm Konto-nr. : 8901-1 964 176 674-7 IBAN-nr. : SE4780000890119641766747 Swift: SWEDSESS Bank Giro nummer: 5110-7811 Org.nr. : DK-24210081
Personerna bakom skärmen
Hos oss, har vi ett bra team av medarbetare som alltid är redo att hjälpa dig.
Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högsta fokus och vårt spännande sortiment är noga utvalt. Det betyder att du hos oss kan hitta lampor som kan uppfylla just dina behov, oavsett om är till det klassiska, moderna eller det experimenterande. Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa med dig resten av livet.
En upplevelse
När vi menar att det ska vara en upplevelse att köpa en designlampa ska du kunna läsa om både lampornas och designers historia. Vi önskar att du ska känna till lampan och dess historia, så du inte bara köper en belysningskälla, utan ett unikum. Såväl vill du kunna läsa detaljerade beskrivningar och teknisk information om alla våra lampor. Dessutom har vi lagt mycket tid på att berätta om de olika designers och tillverkaren av lamporna.
Träffa oss på sociala medier
Vi håller dig uppdaterad med de nyaste trenderna inom belysning. Följ oss på sociala medier där du dessutom har möjlighet för att delta i tävlingar samt ha koll på de grymmaste erbjudanden och kampanjerna. Du kan dessutom låta dig inspireras av stämningsfulla bilder med belysning för hela hemmet.
Läs mer här
Möjlighet för att handla alla tider på dygnet – billigt
Då vi också har en fysisk butik i Köpenhamn, Danmark, är du säker på att det är en expert bakom försäljningen. På vår webbshop kan du finna alla nya lampor till bra priser, här har du samtidigt möjligheten till att när som helst beställa lampor från soffan och få det hemskickat ända fram till dörren. Vid köp av alla lampor samt skärmar och kablar över 999,- levereras det också fraktfritt.
Nyheter
Det är en stor ära för oss att få vara med inom det nyaste och det kan du följa med i här på våran sida. Vi vill löpande uppdatera nyhetsspalten så att du alltid har möjlighet till att se det nyaste inom designbelysning.
Trustpilot
Se många av våra kunders positiva upplevelser och recensioner på Trustpilot.
Flera platser i världen


ÖVER 16.000 PRODUKTER

26 LÄNDER INKL. .COM

ÖVER 70 ANSATTA

ÖVER 100 TOPPMÄRKEN
Lampmesteren vill ständigt utvecklas som marknadens ledande lampbutik.
Lampemesterens kärnvärden
  • Vi är professionella och har känsla för kvalité samt god service
  • Vi är kund- och resultatorienterade
  • Vi är hjälpsamma
  • Vi har inget emot att göra något extra för våra kunder
  • Vi är engagerade och motiverade
Kontakta oss
Kontakta oss om du har frågor om lampor, ljus, ljuskällor eller om du har andra frågor. Vi är alltid där för våra kunder både före, under och efter köpet hos oss. Telefon: 085 2503 870Mail: info@lampemesteren.se
Hos Lampemesteren tänker vi på miljön! Vi gör allt vad vi kan för att återanvända papp och emballage, och vi undgår helst plast i våra försändelser. Allt papp som vi mottar strimlas och återanvänds som fyllning och skydd i de lådor som skickas ut. Vilket underlättar en korrekt och miljöriktig avfallshantering hos slutkunden.