Terence Woodgate Lampor

Designföretaget grundades i 2014 av den industriella designern Terence Woodgate.

Deras mål var att skapa enastående belysning genom att designa och konstruera innovativa produkter som är ultraeffektiva och fina.

Produkterna är specialdesignade och optimerade med hög prestanda, men energibesparande LED ger möjlighet för att reducera vårt energiförbruk markant.

Visionen i verksamheten är att designa lampor som enbart har lysdioder för att utnyttja fördelarna med den här teknologin.

Genom designprocessen tar man hänsyn till varje aspekt av produkterna, från den minsta komponent till materialval. Genom att kombinera materialval med produktion i särklass, så produceras det kvalitetsbelysning som kombinerar enkel design med avancerad teknologi.

Mer om Terence Woodgate


Belysningsmärket Terence Woodgate blev lanserat år 2014. Det grundades av industridesignern Terence Woodgate, varumärket lutar på 25 års erfarenhet av ljusdesign och omfattande kunskap om LED-teknik.

Som en av Storbritanniens mest respekterade industriella designer, som specialiserar sig i möbler och belysning, har Terence Woodgate blivit känd för en enkel, elegant och modern tillgång till design med en stor uppmärksamhet på detaljer och tillverkning. Detta kan man se i produkter som ”The Etheral Surface Table” samt ”Established & Sons”. Han blev kunglig designer för branschen (RDI) år 2003 och har fått flera internationella designpriser, inklusive Red Dot 'Best of the Best' och IF Ecology Award.

Terence Woodgate säger själv:

”Jag har alltid varit ansedd som nytänkande på sättet jag designar, nu har jag möjlighet för att påverka varje aspekt av slutprodukten hela vägen ner till instruktionerna och rutan. Det drivs helt enkelt av en önskan att göra hela upplevelsen mer relevant och vacker.”
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.