Lampemesterens affiliate-program
AFFILIATE-PARTNER
Som vår affiliatepartner kan du tjäna pengar genom att marknadsföra våra produkter på din webbplats, blogg med mera. Vi erbjuder ett brett urval av belysningsprodukter från några av de mest kända varumärkena i branschen, inklusive Louis Poulsen, Flos, Gubi och många fler.
Som affiliatepartner får du tillgång till våra kreativa material i form av banners, uppdaterade logotyper och miljöbilder som du kan använda på din hemsida eller blogg. Vi har minst 3 kampanjer igång varje månad på vår sajt, så det finns gott om möjligheter att hitta material som passar just din målgrupp. Vi skickar ut ett nyhetsbrev i slutet av varje månad där du blir uppdaterad om kommande månads kampanjer och specialerbjudanden. Vi har en genomsnittlig betaltid på ca 2 veckor och godkänner alla genomförda transaktioner.

Vårt mål med affiliateprogrammet är att öka varumärkeskännedomen och få nya kunder, samt att nå nya och befintliga kunder med våra erbjudanden och kampanjer.

Vi har några få "no go" när det gäller affiliate-programmet, och de är följande:

 • Vi arbetar inte med spelsajter, vuxeninnehåll, krypto, lånesajter eller sajter som till förväxling liknar en webbshop.
 • Det är inte tillåtet att göra reklam för Louis Poulsen-produkter.
 • Butiksvarumärken får inte förknippas med ord som "copy"

  Vi arbetar med olika plattformar, så det finns gott om möjligheter att hitta den som fungerar i ditt land eller din region - kolla in den som vi arbetar med i Sverige: AdTraction

  Om du har några ytterligare frågor om vårt affiliate-program är du välkommen att kontakta oss:
  Kristina Simonsen
  Content Manager
  E-post: kristina.simonsen@lampemesteren.dk  

  Vi ser fram emot ett gott samarbete.

  Med vänlig hälsning
  Lampemesteren