NORDIC LIVING

Nordic Living är ett undermärke till det populära märket Light-Point. Deras design tar utgångspunkt i ikoniska produkter med ett nordisk uttryck. Märket blev lanserat i 2019, tillsammans med nylanseringen av den ikoniska arkitektlampa. Lampan blev originellt designat i 1937 av Jac Jacobsen och fick namnet JJ. Lampan.

I förbindelse med nylanseringen, fick lampan namnet Archi. 'Archi' är det internationella prefixet, som betyder 'att styra' eller 'att leda'. Ett "prefixs" beskriver det efterföljande ord - i detta sammanhang beskriver det lampornas flexibla egenskaper, som gör att man lätt kan 'styra' ljuset i den riktning man önskar.

I den moderna inredningen, har den klassiska arkitektlampan igen blivit populär. Den är superfunktionell till att uppfylla önskan, om en bättre och mer praktiskt belysning i hemmet. Exempelvis på skrivbordet, som sänglampa eller över det föredragna arbetsområdet i köket. Den industriella och simpla uttrycket, passar lätt in i den skandinaviska inredningen och verkar som en läcker kontrast till det ljusa och feminina i inredningen.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.