Fatboy Hemtillbehör

Fatboy är mest känd för sin ursprungliga Fatboy beanbag, som de återlanserades 2002, när sackosäcken gjorde comeback i många hem. Idag är det holländska varumärket mycket mer än beanbags och kuddar. Förutom ett brett utbud av snygga och funktionella lampor har Fatboy ett spännande utbud av hemtillbehör. Som en omtolkning av den klassiska bönpåsen finns nu en kramkanin som mäter 180 x 150 centimeter tillgänglig. Den har samma funktion som beanbagen, som inbjuder dig att bosätta sig i och koppla av framför den öppna spisen eller i barnrummet. I kategorin Fatboy Hemtillbehör hittar du ett brett utbud av unika produkter, var och en med sin egen personlighet. Om du däremot letar efter deras lampor hittar du dem här.
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Fatboy strandhanddukar - den perfekta accessoaren för sommardagar


Fatboy erbjuder en rad lyxiga strandhanddukar som är perfekta för sommarens resor till stranden. Strandhanddukarna är designade med både funktionalitet och stil i åtanke. Den stora strandhandduken ger gott om utrymme för att koppla av i sanden eller vid poolen. De finns också som randiga strandhanddukar, vilket ger en trendig och modern touch till din strandutrustning. Materialet är mjukt och absorberande, vilket garanterar maximal komfort var du än väljer att koppla av. Dessa handdukar levereras också med en matchande kudde för optimalt stöd och komfort när du beger dig till vattnet en sommardag.

Fatboy Pouf - komfort och mångsidighet i din inredning


En sittpuff från Fatboy är en mångsidig möbel som kan användas i olika rum i ditt hem. Den här puffen är inte bara praktisk som extra sittplats, utan också ett snyggt tillskott till din inredning. Fatboys sittpuffar är kända för sin hållbarhet och komfort och finns i en rad olika färger och material för att passa alla inredningsstilar.

Sovrumshyllor - snygg och praktisk förvaring


Fatboy-hyllor är ett perfekt val för att skapa stil och förvaringsutrymme i sovrummet. Dessa sovrumshyllor är designade med en modern och minimalistisk look, vilket gör dem både funktionella och estetiskt tilltalande. Hyllorna har plats för en liten spegel, en Edison-lampa, din telefon eller andra dekorativa föremål och hjälper till att hålla rummet organiserat och snyggt. Du kan placera dessa praktiska hyllor bredvid sängen eller någon annanstans i sovrummet eller badrummet, där de är både funktionella och estetiska i inredningen.

Ljusstakar från Fatboy - skapa mys och atmosfär


Fatboys unika ljusstakar är perfekta för att skapa en mysig atmosfär i hemmet. Ljusstakarna är designade med en modern och lekfull touch och finns i olika former och storlekar för att passa alla inredningsstilar. De är perfekta för middagsbordet, vardagsrummet eller sovrummet, där de kan tillföra ett varmt och inbjudande ljus såväl som en estetisk touch.

Filtar och plädar - en blandning av komfort och stil


Fatboy erbjuder ett urval av filtar och plädar som ger komfort och stil till alla hem. Plädar är perfekta för att hålla dig varm under kyliga kvällar, och med en unik ullpläd får du garanterat ett mysigt och estetiskt inslag i din inredning. De rutiga filtarna kan användas i soffan eller sängen och finns i olika färger och mönster. En soffpläd från Fatboy är både praktisk och dekorativ, och en ullpläd ger en lyxig och skön känsla när du ska mysa.

Fatboy-mattor är ett annat bra komplement till hemmet. Dessa vardagsrumsmattor finns i en mängd olika mönster och storlekar för att passa alla inredningsstilar. De är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och komfort.

Färgglada kuddar - ge liv och färg till ditt hem


Fatboy-kuddar är ett enkelt sätt att ge färg och komfort till alla rum. Dessa soffkuddar finns i en mängd olika färger och mönster, vilket gör det lätt att hitta något som passar din stil perfekt. Här ger stora kuddar extra komfort och Fatboy erbjuder även stora kuddar för sängen eller soffan som kan göra ditt rum extra mysigt. De färgglada kuddarna från Fatboy kan verkligen liva upp din inredning och göra ditt hem mer inbjudande.

Funktionella och udda vagnar för hemmet


En Fatboy-vagn är inte bara praktisk utan också ett snyggt tillskott till alla rum. Denna mobila förvaringslösning är perfekt för att hålla saker organiserade och lättillgängliga. Fatboy-vagnarna finns i olika modeller för att passa olika behov och inredningsstilar.

Fatboys hemtillbehör är utformade för att kombinera funktionalitet och stil. Oavsett om du letar efter en ljusstake, kudde eller hylla erbjuder Fatboy produkter som passar perfekt in i ditt hem. Deras innovativa och moderna design gör det lätt att hitta något som passar din personliga stil och dina behov. Med deras breda utbud av produkter kan du enkelt skapa ett sammanhängande och stilrent hem som speglar din unika smak.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.