Atelier Pierre Lampor

Atelier Pierre är synonymt med tidlös elegans och subtilitet inom belysning. Den här lampkollektionen innehåller ett noga utvalt urval av lampor från den välkända belgiska tillverkaren Atelier Pierre, som är känd för sin hängivenhet till exklusiv design och oöverträffad kvalitet. Företaget grundades i Belgien 2011. Grundarna, Frank & Sophie Vanhalst, kommer från kreativa entreprenörsfamiljer. Med Atelier Pierre har de uppnått det som många drömmer om: att skapa ett modernt varumärke som är troget deras familjearv. Atelier Pierre ger unga designers möjlighet att utveckla och marknadsföra sina första inredningskollektioner.
Visar 36 av 62 produkter
Följ med på en fantastisk resa och träffa alla de underbara barnlamporna, som räven Cesar, svanen Dame Blanche, björnen Lou och många fler. Det finns massor av äventyr bakom varje design. Familjen Vanhalst, som står bakom varumärket, har valt att arbeta med unga belgiska formgivare för att ge dem en chans. Atelier Pierre Junior-lamporna finns i en mängd vackra färger, så det finns något för både flick- och pojkrum - ingen lämnas utanför. Unna ditt barn en vacker nattlampa från belgiska Atelier Pierre Junior. Låt fantasin flöda, det finns massor av möjligheter med en barnlampa.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.