Margit Brandt

Margit Brandt var en stor världsberömd dansk designer. Hon öppnade sin designstudio med sin man, Erik Brandt, 1966 - och sedan dess har Brandts universum vuxit med filialer i Schweiz, Japan, Hong Kong, Tyskland och New York. Hon är mest känd för sitt arbete inom modebranschen, där hon har designat flera danska OS-uniformer, men står också bakom en rad heminredningsaccessoarer och lampor. Lyx, elegans och kvalitet kännetecknar hennes alltid trendsättande portfölj - och hon har satt tonen oavsett om hon skapat ljusstakar eller galakostymer.

Margit Brandt utnämndes till riddare av Dannebrog 2007.

Margit Brandt barvagn & barbord

Margit Brandt barvagn är den optimala lösningen för dig som vill ha smart förvaring utan att kompromissa med kvalitet eller design. Denna barvagn från Margit Brandt har två hyllor, smala handtag i varje ände och fyra hjul, vilket gör den otroligt praktisk för användning i vardagsrummet. Samtidigt ger den eleganta guldfinishen och den eleganta ramen med mjuka kurvor vagnen en lyxig estetik som gör att allt den innehåller ser imponerande ut.

Vagnen är också extremt flexibel och lätt att flytta runt, eftersom den är utrustad med hjul istället för fasta fötter. Ett av hjulen har till och med broms, vilket gör det enkelt att parkera vagnen. Även om vagnen främst är avsedd för flaskor och drycker, kan den också integreras sömlöst som ett extra konsolbord i ditt hem eller som en elegant tvålvagn i badrummet. Med MB Bartrolley Guldpläterad får du både funktionalitet och estetik i en smakfull lösning.

Margit Brandt ljusstake


Margit Brandts ljusstakar är ett uttrycksfullt och elegant tillskott till varje interiör. Deras design kombinerar funktionalitet med estetik och understryker Margit Brandts förmåga att skapa tidlösa och lyxiga produkter.

Ljusstakarna finns i olika stilar och material, allt från moderna och minimalistiska till mer klassiska och dekorativa. Oavsett vilken inredningsstil du har kan du hitta Margit Brandt-ljusstakar som passar ditt hem.

Kvaliteten på material och hantverk är en viktig egenskap hos Margit Brandts design, vilket säkerställer att ljusstakarna är hållbara och vackert utformade. De är ofta tillverkade med ett öga för detaljer och ger en känsla av elegans till alla rum.

Margit Brandts ljusstakar ger hemmet en stämningsfull belysning och deras tidlösa design gör dem till vackra dekorativa element även när de inte används. De kan placeras på matbord, i öppna spisar eller någon annanstans i hemmet där de ger en aura av sofistikering och mysighet.

Oavsett om du använder dem till vardags eller vid speciella tillfällen är Margit Brandts ljusstakar ett smakfullt sätt att förhöja atmosfären i ditt hem och skapa en varm och inbjudande stämning.

Margit Brandt lampor


Margit Brandt lampor representerar en fusion av stil, funktion och tidlös elegans. Dessa lampor bär designerns signaturestetik och är skapade med uppmärksamhet på detaljer för att uppfylla både belysningsbehoven och de estetiska kraven i modern inredningsdesign.

Margit Brandts lampkollektioner är mångsidiga och varierade och innehåller ofta design som sträcker sig från det moderna och minimalistiska till det mer klassiska och dekorativa. Det gör att du kan välja lampor som passar din personliga smak och inredningsstil.

Kvaliteten på material och hantverk i Margit Brandts lampor kännetecknas av deras hållbarhet och skönhet. Designern betonar användningen av högkvalitativa material, vilket resulterar i lampor som inte bara är funktionella utan också vackert utformade.

Dessa lampor erbjuder belysningslösningar för en mängd olika behov, från stämningsbelysning till arbetsbelysning. Deras design kännetecknas ofta av harmoniska proportioner och noggrann uppmärksamhet på ljusfördelningen, vilket skapar trevliga och funktionella ljusupplevelser.

Oavsett om de används som taklampor, bordslampor, golvlampor eller vägglampor ger Margit Brandts lampor en lyxig touch till alla rum. De är inte bara källor till belysning, utan också konstnärliga element som kan förbättra inredningen och skapa en varm atmosfär i hemmet.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.