Audo Copenhagen Hemtillbehör

Audo strävar efter att använda de bästa designerna och hantverkarna från hela världen. Det danska designmärket uttrycker kreativitet, komfort och funktion genom modern design i möbler, belysning och accessoarer. I Audos sortiment hittar du ett vackert och elegant urval av hemtillbehör som passar perfekt in i den aktuella modescenen. Med rena linjer i kombination med högkvalitativa material har deras produkter en minimalistisk silhuett som skapar en känsla av lugn i varje design. Visionen för deras kollektioner är att skapa vackra hemtillbehör för daglig användning som förskönar och gläder i vardagen.

Se de vackra lamporna från Audo här.
Towel Bar White - Audo Copenhagen
Rek. pris SEK 1 605,00
I lager
Visar 36 av 128 produkter

Audo ljusstakar

Audo tillverkar ett brett sortiment av högkvalitativa ljushållare för alla typer av ljus och användningsområden. Det finns både stora, överdådiga konstverk och små, diskreta eleganser som tyst hänger på väggen och imponerar på dem som tar sig tid att njuta av designen.

 • Audo Interconnect är av den första typen. Den vackra stolpen är en hyllning till det djärva och experimentella. Designad av Colin King, en utbildad dansare som använder dansens balans och elegans för att skapa en scen som verkar vara i ständig rörelse. Interconnect finns i både mässing och pulverlackerad metall. Se båda varianterna här!

 • Audo POV Wall Sconce är en av de mest populära modellerna i Audos portfölj. Den vackra ljusstaken från Note Design Studio monteras på väggen och blir en påminnelse om att tända ljus och njuta av mysigheten. Den lätta, luftiga designen interagerar med den optiska illusionen av djup, och ljusstaken kommer garanterat att bli ett slående inslag i din inredning när du hänger upp den. Se båda POV-ljusstakarna här!

 • Duca Candleholder är en klassisk ljusstake med en twist. Den vackra ljushållaren har fått sitt namn efter det latinska ordet för att bredda - och med en vridning av vredet på basen kan du bredda ljushållaren och öka höjden från 16,5 till 24 centimeter. Det betyder att om du har flera ljusstakar av samma typ och några av ljusen i ljushållarsystemet har brunnit ner, kan du jämna ut höjden på de många ljusstakarna. Ett självklart val är att använda Duca till din nästa adventskrans - då kommer alla ljus att vara lika höga när du tänder det fjärde och sista ljuset. Duca finns i tre färger, se dem alla här!


Salt- och pepparset - Audo flaskkvarn


Ingen kunde ha förutsett den enorma framgången för Bottle Grinder innan den släpptes - men när man lär sig om de begåvade formgivarna bakom den blir allting begripligt. Norm Architects skapade kvarnen redan då, och om du känner till företaget vet du att de är ansvariga för några av de vackraste designerna.

Bottle Grinder är idealisk för saltkristaller och pepparkorn, men du kan också använda den för torkade örter och frön i matlagning. Audo står bakom ett brett sortiment av köksutrustning, så du kan vara säker på att Bottle Grinder har skapats med en viss expertis på området. Audos stora uppdrag är att skapa produkter som gör vardagen bättre - och det måste sägas att de har gjort just det med Bottle Grinder.

Finn din flaskkvarn idag

Audo skål och vas


Audo står bakom ett brett sortiment av tillbehörsprodukter för hemmet som alla kan hjälpa till att ge din inredning den där avgörande sista touchen, så att din inredning blir toppmodern. I det stora urvalet hittar du en mängd olika dekorativa föremål, bland annat Audos underbara skålar och vaser.

En vas och en skål är alltid avsedda att förvara något, men om du köper en produkt från Audo är den alltid vacker på egen hand. Förpackningen blir huvudfokus och blomman eller frukten som ska leva i din vas eller skål blir sekundär. En vas eller skål kan vara ett utmärkt sätt att lägga till visuellt intresse och funktion i ditt hem. Här är några sätt du kan använda en vas eller skål i din inredning:

 • Gör färg: En färgglad vas eller skål kan ge färg åt vilket rum som helst. Du kan välja en vas eller skål i en färg som matchar ditt befintliga färgschema, eller så kan du välja en kontrasterande färg för att lägga till ett intressant element.

 • Tillför textur: En vas eller skål i en intressant textur, till exempel glas eller keramik med mönster, kan ge en känsla av djup och dimension till ditt rum.

 • Tillför höjd: En hög vas eller skål kan ge höjd åt en annars platt yta, till exempel ett matbord eller en konsol. Du kan välja en vas eller skål på en höjd som passar rummet och möbelns storlek.

 • Tillför natur: En vas eller skål fylld med blommor eller gröna växter kan ge en känsla av liv och natur till ditt rum.

 • Tillägg funktion: En skål kan användas för att förvara småsaker som nycklar eller smycken, medan en vas kan användas för att hålla blommor eller grenar.

  Oavsett hur du använder en vas eller skål i din inredning är det viktigt att komma ihåg att den ska passa din personliga stil och den övergripande estetiken i ditt hem.

  ByLassen Kubus ljushållare


  Mogens Lassen föddes 1901, bara ett år före sin yngre bror Flemming Lassen. De två pojkarna växte upp i Köpenhamn med en far som var dekorationsmålare och senare kafferosteriägare, och en mor som också var målare och för övrigt dotter till kompositören August Winding. Båda växte upp och blev arkitekter, och efternamnet Lassen blev känt och ökänt i designkretsar.

  Mogens Lassen skapade ett stort antal spännande konstruktioner - bland annat Systemhuset i Ordrup - men hans mest kända hemtillbehörsprodukt är utan tvekan Kubus ljusstake. Han designade ljusstakserien 1962, men det var inte förrän på 1980-talet, när hans sonson Søren Lassen såg ljusstakarnas potential, som de sattes i produktion.

  Kubus är en enormt populär produkt och säljs nu under fliken Audo produkter!

  Se alla Kubus ljusstakar här!
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.