Markslöjd Lampor

Markslöjd är en erkänd svensk tillverkare av lampor och belysningsprodukter som har ägnat årtionden åt att skapa vackra och funktionella belysningslösningar. Deras lampor kombinerar skandinavisk designestetik med hög kvalitet och avancerad teknik. Oavsett om du letar efter eleganta taklampor, mysiga vägglampor, praktiska bordslampor eller stämningsfulla golvlampor, erbjuder Markslöjd ett mångsidigt utbud av belysningsalternativ. Deras fokus på energieffektivitet och hållbarhet gör dem till ett miljömedvetet val, medan deras tidlösa design gör dem till vackra tillägg till alla rum i ditt hem. Upptäck Markslöjd-lampornas skönhet och funktionalitet och förvandla din belysning till en sann upplevelse.
Bali Taklampa Nature - Markslöjd
Rek. pris SEK 3 499,00
I lager
Visar 36 av 154 produkter

Opgradér din indretning med en Markslöjd lampe!

Markslöjds lampor kännetecknas av flera viktiga egenskaper som har bidragit till deras popularitet och erkännande:
  • Skandinavisk design: Markslöjd betonar en skandinavisk designestetik som fokuserar på enkelhet, funktionalitet och minimalism. Detta gör att deras lampor passar för olika inredningsstilar och ger dem en tidlös look.

  • Hög kvalitet: Markslöjd är kända för att använda högkvalitativa material och gediget hantverk vid tillverkningen av sina lampor. Detta resulterar i hållbara och pålitliga belysningsprodukter som är gjorda för att hålla länge.

  • Olika stilar: Företaget erbjuder ett brett utbud av lampstilar, allt från moderna och minimalistiska till mer klassiska och dekorativa. Det gör att kunderna kan hitta lampor som passar deras personliga smak och inredningsbehov.

  • Energieffektivitet: Markslöjd fokuserar på energieffektiva belysningslösningar och är ofta tidigt ute med att integrera LED-teknik i sina produkter. Detta bidrar till att minska energiförbrukningen och miljöpåverkan.

  • Innovativ teknik: Vissa Markslöjd-lampor innehåller avancerad teknik som gör att du kan justera ljusstyrkan och färgtemperaturen för att anpassa belysningen till användarens preferenser.

  • Bredt urval: Markslöjd erbjuder taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor och utomhusbelysning, vilket gör att kunderna kan hitta rätt belysningslösning för varje utrymme och syfte.

  • Sammanfattningsvis kännetecknas Markslöjds lampor av en kombination av vacker skandinavisk design, kvalitetshantverk och ett brett utbud av stilar och funktioner. Detta gör dem till ett populärt val för dem som söker både estetik och funktionalitet i sin belysning.Lys upp med Markslöjds vägglampor


Uppgradera ditt hem med elegans och funktionalitet med Markslöjds vägglampor. Våra vägglampor kombinerar snygg design med intelligent belysningsteknik som gör att du kan anpassa och förbättra belysningen i alla rum. Oavsett om det handlar om att skapa mys i vardagsrummet, lägga till arbetsbelysning på kontoret eller förbättra atmosfären i sovrummet, har våra Markslöjd-vägglampor den perfekta lösningen. Upptäck vårt breda utbud av vägglampor och låt skandinavisk design berika ditt hem.

Fräscha upp ditt vardagsrum med en Markslöjd golvlampa


Få in elegans och ljusstyrka i ditt hem med Markslöjd golvlampor. Vårt sortiment av golvlampor kombinerar vacker design med smart belysningsteknik, så att du kan skapa den perfekta atmosfären i alla rum. Oavsett om du behöver extra belysning för din läshörna, ett elegant dekorativt element i ditt vardagsrum eller en praktisk lampa för ditt hemmakontor, kommer våra Markslöjd golvlampor att uppfylla dina behov. Utforska vårt breda utbud av golvlampor och låt skandinavisk design lysa upp ditt hem.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.