New Mags Coffee Table Books

New Mags erbjuder de eleganta och populära `Coffee Table Books´. De stora böckerna är inbundna och utformade för att ingå i inredningen, som ett dekorativt och inspirerande element. Använd boken som en uppsättning för din lampa eller för att markera din favoritprydnad. Placera den på ditt soffbord, där den både dekorerar och ger dina gäster något att bläddra igenom. Från New Mags har vi de bästa böckerna inom heminredning och interiör. Inspireras av fotografier och illustrationer i kombination med spännande historia och råd i ämnet (Alla böcker är på engelska).
Visar 3 av 3 produkter

Vad är en Coffee Table Book

Kort sagt, en soffbordsbok; "En stor bok utformad för att användas som en del av inredningen – till exempel på ett soffbord". Du behöver inte ett helt bibliotek i ditt hem för att bidra till den lugna och avkopplande atmosfären du förknippar med böcker. Soffbordsböcker är insiktsfulla böcker som ger ett brett perspektiv inom ett ämne. Oavsett om det är inredning, mode, sport eller mat är de informativa på ett förenklat sätt.

Det är något läckert och lyxigt med att läsa tryckta böcker. Det aktiverar något trevligt och avkopplande i oss som du inte får genom att surfa på en smartphone. Samtidigt är det mindre troligt att du blir distraherad av något annat när du sitter med en bok än en digital plattform. I allmänhet ger böcker ofta en djupare form av lugn och mental närvaro som är närmast mediterande.

Böcker är till för alla! De är tidlösa och det finns böcker om ämnen som passar alla intressen. En bok säger mycket om sin ägare - det låter dig dela smak utan att behöva berätta om det.

New Mags Coffee Table Books

New Mags ligger i Danmark, där det grundades 2016. Förutom de populära soffbordsböckerna distribuerar de tidskrifter, reseguider och vykort.

Vi har handplockat några av deras vackraste Coffe Table Books som du bara måste äga. Urvalet erbjuder det mest populära – inom design, mode, inredning och livsstil. De lägger stor vikt vid att hitta böcker med den mest tilltalande estetiken – med fokus på både storlek, format, illustrationer och färger. De fungerar som designobjekt som kan uppgradera vilket rum som helst och ge den sista touchen av personlighet och humör.

Böckerna från New Mags skapar en känsla av lyx i inredningen, med sina gyllene färger på omslaget, böckernas storlek och kvalitet, liksom de utmärkta bilderna inuti. Om du har en enkel och minimalistisk stil är en New Mags Coffee Table Books ett enkelt sätt att lägga till lite färg till inredningen. De passar perfekt i den moderna inredningen, där de antingen dekorerar bordet, byrån eller i bokhyllan. Väck inredningen till liv, med en eller flera böcker som en uppsättning, för en lampa eller din favoritprydnad.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.