Made By Hand

Made By Hand är ett dansk designmärke med sin kreativa studio i Köpenhamn. De är inspirerade av de äkta autentiska människorna, äkta material och äkta vardagsliv. Med en förkärlek för naturliga material, bra hantverk och långvarig kvalitet skapar de tidlösa mönster med skönhet och personlighet.

Efter ett års förberedelser lanserade Made By Hand den klassiska Workshop lampan 2014. Den ikoniska verkstadspendeln designades ursprungligen av A. Wedel-Madsen redan 1951. Efter mycket övervägande av tekniker och kvalitet var verkstadslampan tillbaka - och det var starten på Made By Hand. Alla produkterna är tillverkade av lokala hantverkare för att fira den kulturella upplevelsen och expertisen inom handgjord design.

Vi har sedan dess sett flera populära Made By Hand-lampor. Bland annat Knit Wit-serien och Petite-machine serien , som har samma höga hantverkskvalitet - båda med det skandinaviska enkla utseendet. Du kanske har lagt märke till Porcelight vägglampa och taklampa i MasterChef Denmark , där den enkla lampan används för att tända upp skafferi och längs väggarna på rummet längst bak. Teamet bakom MasterChef ville ha en särskilt varm glöd och strålande belysning - behovet av att tillfredsställa porcelight serien helt.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.