Färg
Brand

Doo Wop

Doo Wop är en relancering av ”Sjövärnsendeln” från 1950-talet. Doo Wop är en enkel pendel som är extremt användbar. Denär harmonisk i sin design och mycket lämpad till att hänga själv, i rad eller i klunga. Doo Wop skapar liv i vardagsrummet, matsalen, köket, hemmakontoret, barnrummet, hallen, trappuppgången, sovrummet - kort och gott bidrar den till både en frisk fläkt och ett bra ljus i alla hemmets rum.
Doo- Wop är som sagt en gammal bekant som blir åter-introducerad. Doo Wop blev ritningen till Sjövärnets byggnigar sist på 50-talet och kunde ses i kantiner, kontor, gångar och på många andra ställen. Därför är den känd under namnet ”sjövärnspendeln”.

Doo Wop förblev på programmet helt fram till starten av 80-talet och utgick därefter från produktionen. Efter det har det lustigt blivit handlat genom antikaffärer och på auktioner, vilket har medfört att det blivit återintroducerad i en föryngrad version av tidens färger.

Pendeln kompletterade på finaste sätt de existerande mångskärmslamporna i Louis Poulsens sortiment, och passar utmärkt bra in i ljusfilosofin. Ljuset levereras precis som formen lovar att den skulle göra och lampan har inga detaljer som inte är där för att bidra till det ljusmässiga värdet.

Kort berättat skickar Doo Wop ut ett behagligt ljus som primärt är riktat nedåt men utöver det bidrar den till en bra ljusstämning i rummet.  Rekommenderas i vardagsrum, matsal, kök, kontoret, barnrummet, hallen, trappuppgången eller i sovrummet.

Mest populära
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen