&Tradition Lampor

&Tradition eftersträvar att slå hål på den nordiska synen och traditionerna på konsthantverk och design. De flesta av &traditions lampor är designade av Verner Panton. Hög kvalitet kommer alltid att vara i fokus, precis som den estetiska designen och framställningsmetoden. &tradition gillar att experimentera och strävar hela tiden efter att utveckla nya tekniker och sätt att framställa ljus och lampor på. De är utmanande och revolutionerande i sitt sätt att tänka, och vill gärna omdefiniera och återuppfinna sätt att kombinera material, funktion och former på.
Visar 36 av 172 produkter

Mer om &Tradition

Det danska märket &tradition etablerades i 2010 med grundprincipen om att tradition är tätt förbundet med innovation. I deras produktsortiment hittar du möbler och belysning som går från året 1930 fram till idag. &tradition är välkända för deras spännande lampor som vi har i hemmet. Med deras filosofi skapar de ett universum utan gränser, där kantverk möter konst. Funktionen möter formerna. Materialerna möter potentialen. Det är nordiskt, det är & tradition, det är vårt kulturarv som märket sätter pris på och vill utvidga. Modern design, omformning, åter uppfinning av material, tekniker och former, det är deras mål och det uttrycks genom deras design.

&tradition är ett märke som respekterar naturen, som producerar deras råmaterial och tror på design som är tillverkad för att vara hållbart. Dem lägger vikt på att bygga broar mellan solida hantverk och modern design som griper både designs och från dåtidens stora designers och nya stjärnor. Igenom deras design DNA ser man mjuka och runda kanter, som skapar en stil och en definition av man har sett till att använda de bästa materialen. &tradition kännetecknas genom deras produktkatalog som innehåller klassiska, återskapade och nya moderna produkter.

I dag har &tradition en del kända designs från kända och utländska arkitekter. Det fina produktsortimentet består av designs från Arne Jacobsen med den klassiska Bellevue lampan, och Mayer soffan av Flemming Lassen. Det gör att de har ett spännande produktsortiment med bland annat Milk bordslampa som är designad av Norm Architects. Lampan ger ett skönt och varmt ljus, och med dämparen är den ideell som både arbetslampa och mysbelysning, Då ljuset sprids fint genom opalglaset som lampan är tillvkerad av.

I deras produktsortiment finns också Mega Bulb, som är svaret på en poetisk blixt i den stora rymden. De små olikheterna i det munblåsta glaset gör att varje enkel pendel är unik. Samt tillför en liten historia till lampan. Mega Bulb erbjuder både hög kvalitetsdesign och hög kvalité av ljus.
&tradition har flere lamper, som er helt unikke og uimodståelig.

&tradition kan hjälpa dig med att sätta finish och en personlig prägel på ditt hem. Sinnes full och stilren design till ditt hem. Samtidigt kollar dom framåt och kollar konstant efter vad som kommer till att vara en klassiker i framtiden. Vilket man kan se i deras nya Milk av Norm Architects. Deras perspektiv är globalt och dem är konstant på utkik efter nya talanger världen över. De är karakteriserade genom att ha höga kvalitetskrav och det uppnår dem genom att handplocka deras produktionsfaciliteter.
Du kan också se &traditions hemsida här.


Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.