Typ
Färg
Material

Tala

Tala är ett ungt brittiskt belysningsmärke med ett uppdrag om att skapa utsökta produkter, som har en positiv påverkan på dess omgivningar.

Verksamheten grundades av fyra vänner på universitetet i Edinburgh som hade en gemensam passion för design, teknologi och hållbarhet. Under ett projekt med solpaneler på ett hotelltak blev de 4 vännerna överens om att måste kunna optimera ljuskällan ytterligare med LED och idéen till deras glödlampor föddes.

Tala tillverkar LED-glödlampor som du aldrig har sett tidigare! Varje lampa med olika och lockande uttryck som fullkomligt kan ändra karaktären på din lampa!

Tale har också lanserat en serie med bord- och takfattningar i ek, valnöt och koppar. Dessa lampor är snygga var och en för sig men kombinerat med snygga glödlamporna har du en komplett och fantastisk Tala-lampa!

Finn glödlampor och lampor från Tala här under.

Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen