Asteria

Umages populära Asteria-lampor har en minimalistisk, enkel och elegant lampskärm, med en inbyggd LED-panel. Serien består av både plafond, taklampa, golvlampa och bordslampa samt en portabel bordslampa. Välj mellan olika färger - från neutral svart och pärlvit nyans, till de djärvare; Saffransgul, fotogenblå och rubinrött. Hitta din favorit bland de fantastiska lamporna, oavsett om du saknar belysning över matbordet, på nattduksbordet eller i korridoren.
Asteria Taklampa Ruby - Umage
Rek. pris SEK 3 299,00
I lager
Visar 36 av 133 produkter

Skandinavisk design med lyxig touch

Bakom den vackra serien av lampor finns det danska varumärket Umage. Umage grundades 2008 under namnet "Vita Copenhagen", men ändrades i slutet av 2018 namnet till "Umage". Det nya namnet hänvisar till deras värderingar och förhållningssätt till design och den färdiga produkten, samt ansvar för miljön. Samtidigt har de ett stort fokus på att skapa design baserad på skandinaviska värderingar - hållbar design och produktion, i bästa kvalitet. Detta återspeglas i hur lamporna packas – en lyxig förpackning i en vacker låda. Lampan levereras omonterad, så lådorna är minimala – allt för att spara på transporter och minska koldioxidutsläppen.

I ett spännande urval av unika lampor är Umages Asteria-serie unik. Med rötter i skandinavisk design är lampan både tidlös, minimalistisk och elegant – en design som är älskad över hela världen. Serien lanserades ursprungligen som taklampa, men finns idag som plafond, taklampa, golvlampa och bordslampa.

Asteria Taklampa - Två storlekar i många färgvariationer

Välj mellan Asteria taklampan, med en diameter på 43 centimeter, och Asteria Mini Taklampan, med en diameter på 31 centimeter. Perfekt över matbordet eller köksbordet, där miniversionen i synnerhet ser bra ut i uppsättningar av två stycken. Lampans enkla och rigorösa utseende är en perfekt kombination av hantverk, teknik och design. Tack vare sin specialdesignade LED-panel och eleganta design är Asteria Taklampan en lampa som aldrig kommer att gå ur modet. Välj mellan ett brett utbud av vackra färger för att matcha din personliga stil. Hänget levereras med en mässingsdetalj som enkelt kan bytas till stål eller svart när trender kommer och går.

Asteria Bordslampa - läcker belysning med bekväm USB-port

Den inbyggda LED-panelen är dold under skärmens diffuser för ett mjukt och bekvämt ljus. Det tvärgående mässingsröret ger designen en exklusiv och lyxig touch. Förutom att ge ett bra ljus på natten eller skrivbordet har lampan en smart USB-port från vilken du kan ladda din telefon eller surfplatta - både när lampan är på och av. Detta minskar mängden kablar som ofta ligger i vägen på bordet. Liksom Taklampan finns bordslampan i flera moderna färger för att matcha färgtrenderna i inredningen.

Asteria Move - modern och bärbar bordslampa

I början av 2021 introducerade Umage den nyaste familjemedlemmen, Asteria Move. Den trådlösa bordslampan kan vara tänd i upp till 35 timmar på maxstyrka, där du kan ta med det stämningsfulla ljuset runt i hemmet. Med en höjd på 41,5 centimeter och en vikt på 3,1 kg är lampan lätt att flytta runt i inredning och ta med dig dit du behöver ett tillfälligt hyggeljus. Välj den färg som passar in i din stil – från de neutrala pärlvita till en varm röd nyans.

Asteria Golvlampa - Ett elegant mysigt ljus

Med sin eleganta mässingsram är Asteria Golvlampan en elegant och stilren golvlampa. Den enkla designen, i kombination med bra hantverk och toppmodern teknik, garanterar dig en lampa som aldrig går ur modet. Strömbrytaren är diskret integrerad i lampans design – genom att vrida på den övre delen av stammen tänder och släcker du enkelt lampan. Välj den färg som passar in i din inredning, där lampan kan placeras i hemmets mörka skrymslen och vrår, eller som extra mysbelysning i sovrummet eller i soffhörnet.

Asteris taklampa – för den goda grundbelysningen

Att hitta rätt ljus till köket kan vara en utmaning. Asteria Taklampa är en diskret och elegant lösning som lyser upp rummet med ett kraftfullt och behagligt ljus. Lampans inbyggda LED-paneler kastar ett nedåtriktat ljus i rummet. Samtidigt skickar den ett ljusljus uppåt, vilket återspeglas i taket som ett indirekt ljus.

Oavsett var i ditt hem och vilket behov du har av din belysning, finns det en Asteria lampa som passar. Den eleganta och stilrena designen passar in i varje hem, oavsett om du tycker mer om den klassiska eller det moderna uttrycket.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.