Upcoming Brands

Alla lampor har någon gång varit helt nya och okända. Även de största legenderna om lampdesign började någonstans, och för även de vackraste produkterna kan det ta år innan de får det erkännande de förtjänar. Lampindustrin kan vara tuff och konkurrenskraftig och därför vill vi ge de kommande formgivarna en hand!

Vi kan erbjuda lagringsutrymme och exponering via vår hemsida till 15 länder och 20.000+ dagliga besökare, och vi kan erbjuda att dina mönster kommer att ingå i vår marknadsföring – sida vid sida med de stora etablerade lampföretagen.

Vad tjänar vi på det? Vi får sälja några av de mest spännande och nya produkterna, och vi får hjälpa morgondagens legender. På så sätt gör vi det vi är bäst på – och på så sätt har formgivarna mer tid att göra det de gör bäst; nämligen att rita.

På Lampemesteren har vi över 10 års erfarenhet av designlampor och hemtillbehör, och med över 12000 artikelnummer online har vi ett av Nordens bredaste utbud av lampor. Saknar vi dina saker i vårt sortiment? Så skriv till oss på upcomingbrands@lampemesteren.com och låt oss boka en tid!

Rebello Decor är en dansk designfirma som grundades år 2021 av Jonas Birkebæk Poulsen och Maria Thygesen. Företaget strävar efter att skapa lampor som kan hålla i flera generationer och tidlösheten spelar en viktig roll i både lampans estetik och konstruktion. Alla Rabello Decors lampor är skapade i massiva material och de är gjorda för att åldras graciöst och bygga upp en underbar platina. De två danskarna har blixtsnabbt skapat en oförglömlig portfölj och därför är vi stolta över att de är ett av våra Upcoming Brands hos Lampemesteren.  
Visar 36 av 130 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.