Återbetalning

När får jag pengarna i retur?

Vi överför dina pengar så snart vi har mottagit och kontrollerat din retur. Det kan ta 7-10 vardagar innan ditt returnerade paket anländer till vårt lager.
Vid betalning med betalkort tar det endast några få dagar innan du får pengarna insatta på ditt konto igen. Betalar du via banköverföring eller faktura kan det gå upp till 30 dagar innan pengarna återfinns på ditt konto.

Betalkort:

2-5 bankdagar från det att vi mottagit returen. Har du handlat med kreditkort blir pengarna krediterade till ditt betalkort.

Paypal:

2-5 bankdagar från det att vi mottagit returen. Hos PayPal bestämmer du själv om pengarna förbli liggande på ditt PayPal-konto eller om de skall överföras till ditt bankkonto.

Faktura:

Upp till 30 bankdagar från det att vi mottagit returen. Du betalar endast för de varor du behåller. Om du redan betalt hela beloppet och ångrar ditt köp inom 30 dagar betalar vi tillbaka pengarna för de returnerade varorna.

Banköverföring:

Upp till 30 bankdagar från det att vi mottagit returen. I returformuläret ska du skriva in det kontonummer som du önskar att få pengarna överförda till.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss

Så ring oss på telefon +46 852503870 eller info@lampemesteren.se

Tine Nielsen - Bokförare
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen