Eva Solo Hemtillbehör

Upptäck de unika Eva Solo hemtillbehören, inklusive Carry TV-stativ, Rope Mirror, Abalone Pall och Smile Hyllset och Smile Sängbord, som kombinerar estetik och funktionalitet på bästa möjliga sätt. Dessa dekorativa och praktiska möbler finns i en mängd olika varianter för att passa perfekt i alla inredningar. Med sin unika design och högkvalitativa material tillför Eva Solos hemtillbehör både stil och funktionalitet till ditt hem. Hitta ditt nya TV-stativ, barstol, runda spegel, väggmonterade nattduksbord eller smarta hyllsystem nedan!

Se även unika lampor från Eva Solo här

Eva Solo TV-bord - en kombination av elegans och funktionalitet


Eva Solo TV-bord är ett perfekt exempel på varumärkets förmåga att kombinera elegans med funktionalitet. Dessa Carry TV-stativ erbjuder ett elegant och modernt sätt att presentera din TV, samtidigt som de ger praktiskt förvaringsutrymme för elektronik och mediaenheter som inte längre behöver hänga på väggen eller ta upp plats på hyllor och skåp. Med sin eleganta och minimalistiska design passar de perfekt i alla inredningar, från den moderna och minimalistiska till den mer traditionella och klassiska.

Eva Solo TV-bord är designade med kvalitet och hållbarhet i åtanke. De är tillverkade av robusta material som metall och rostfritt stål, vilket ger dem en solid konstruktion som tål daglig användning och slitage. De rena linjerna och den enkla estetiken gör dem till det perfekta valet för dig som vill ge din hemmabio en touch av elegans.

Med ett TV-bord från Eva Solo får du inte bara en funktionell möbel att ställa din TV i, utan också ett estetiskt tillskott till ditt hem. Oavsett om du föredrar ett TV-stativ i elegant svart eller rått rostfritt stål, hittar du säkert en modell som passar ditt utrymme.

Rund spegel - tidlös elegans för alla rum


En rund spegel är en tidlös och mångsidig accessoar för alla rum. Eva Solos Rope Mirror är inte bara en praktisk lösning för att kontrollera hur du ser ut, utan också ett elegant och stilfullt tillägg till din inredning. Dessa speglar finns i olika storlekar så att du kan hitta den perfekta matchningen för ditt hem.

En badrums-, hall- eller sovrumsspegel är inte bara en funktionell hemtillbehör, den kan också användas som ett dekorativt element i ditt hem. Placera en stor spegel i vardagsrummet eller hallen för att skapa en känsla av rymd och ljus eller häng upp flera små runda speglar tillsammans för att skapa en unik och iögonfallande väggdekoration.

En spegel från Eva Solo är designad med både funktionalitet och estetik i åtanke, eftersom de är tillverkade av högkvalitativa material, inklusive glas och läder, vilket ger dem ett lyxigt och elegant utseende. En spegel med läder har också en enkel och tidlös design, vilket gör den till det perfekta valet för alla inredningsstilar, från modern och minimalistisk till klassisk.

Barstol - komfort och stil för ditt hem


En barstol är en oumbärlig möbel för varje köksö eller barområde. En Eva Solo Abalone Stool erbjuder inte bara en bekväm sittplats utan också en snygg och modern design. Hos Eva Solo kan du få en barstol med ryggstöd, en barstol i trä och en barstol med lädersits, så du har alla möjligheter att hitta den perfekta barstolen till din köksö eller bar. Medan en barstol med ryggstöd ger extra komfort och stöd, är en barstol utan ryggstöd perfekt för mer avslappnade och informella sittplatser. Därför är Eva Solos barstol med ryggstöd en idealisk barstol för köket, så att du kan vara säker på att sitta bekvämt och känna stöd i ryggen.

Med sin enkla och moderna design passar Eva Solos barstolar perfekt in i alla inredningsstilar, särskilt de mer moderna eller minimalistiska. Den hållbara konstruktionen och de bekväma sitsarna gör dem till det perfekta valet för både privata hem och offentliga utrymmen.

Väggmonterat sängbord - smart förvaring för ditt sovrum


Ett väggmonterat sängbord är en smart och platsbesparande lösning för ditt sovrum. Eva Solos Smile sängbord fungerar inte bara som ett praktiskt sidobord med förvaring, utan också som ett snyggt, modernt och dekorativt designelement på väggen. Dessa sängbord finns i olika färger så att du kan hitta det som passar perfekt till din säng och ditt sovrum.

Med ett väggmonterat sängbord kan du också frigöra golvyta runt sängen och skapa ett rymligare och mer organiserat sovrum. Du kan t.ex. använda det för att förvara böcker, glasögon, telefoner och andra småsaker så att de alltid finns nära till hands när du behöver dem.

Ett Eva Solo sängbord är utformat med både funktionalitet och estetik i åtanke, eftersom du får ett litet sidobord tillverkat av högkvalitativt trä, vilket ger bordet en solid och hållbar konstruktion som också ser bra ut på väggen. Smiles enkla och moderna design gör dem till det perfekta valet för alla inredningsstilar, särskilt moderna och minimalistiska.

Vägghyllor - organiserad förvaring med stil


Vägghyllor är ett praktiskt och snyggt sätt att organisera och visa upp dina favoritföremål. Eva Solos sortiment av väggmonterade hyllsystem, inklusive Smile Shelf Set, erbjuder inte bara funktionell förvaring utan fungerar också som ett elegant och modernt designelement i din inredning. Dessa smarta, smala hyllor finns i olika storlekar, former och färger och gör att du kan skapa den perfekta förvaringen och utställningsytan i ditt hem. Du kan till exempel använda dessa hyllor i köket eftersom de ger extra förvaringsutrymme för köksartiklar, hjälper till att hålla köket organiserat och snyggt och ger enkel åtkomst till de föremål du ofta använder i köket eftersom de är placerade inom räckhåll.

Dessa estetiska och funktionella trähyllor gör att du kan frigöra golvyta och skapa mer utrymme i ditt hem. Dessutom ger trähyllor en naturlig skönhet, värme och textur till alla rum och kan passa olika stilar från moderna till rustika. Du kan använda dem för att visa dina böcker, bilder, växter och andra dekorativa föremål, vilket gör dem till en integrerad del av alla rum i din inredning. Du kan också använda dem för att förvara nycklar, post och andra småsaker så att de alltid finns nära till hands när du behöver dem.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.