Tom Dixon Lampor

Tom Dixon som etablerades 2002, är en ganska ung firma i designvärlden. Med huvudkvarter i Portobello i London är Tom Dixon en helt igenom brittisk producent och designer av belysning och möbler.

Företaget har sin grund i ett åtagande att förnya och utveckla samt utrustat med ett tydligt mål att återuppliva den brittiska möbelindustrin. Tom Dixon som märke är inspirerat av det unika brittiska kulturarvet. Det lanseras nya kollektioner 2 gånger om året med produkter inom belysning, möbler och bostadstillbehör, som säljs i fler än 65 länder.
Visar 36 av 153 produkter

Mer om Tom Dixon varumärke


Tom Dixon är ett populärt britiskt designmärke, som säljer lampor i 65 länder världen över. Märket är världskänt för deras futuriska och innovativa ljusdesign. Produkterna från Tom Dixon är igenkännlig och av fantastisk kvalité, och är helt klart ett varumärke som är värt att titta igenom.

Företaget är grundat med ett åtagande om innovation och utveckling och är utrustat med ett tidsbestämt uppdrag om att återuppliva den brittiske möbelindustrin. Tom Dixon som märke är inspirerat av det unika och brittiska kulturarvet. Det lanseras nya kollektioner 2 gånger om året med produkter inom belysning, möbler och tillbehör till bostaden, som säljs i mer än 65 länder.

Tom Dixon märket är mest känt för deras belysningsdesign, vilket är känt för att ge värme till varje rum och har en touch av modernt drama. Det är ett märke, som har mycket att bjuda på med deras enastående ljuskronor, intressanta taklampor, spännande vägglampor, vackra golvlampor och tilltalande bordslampor. Lamporna är inspirerade av det unika brittiska arvet, vilket syns tydligt genom designen.

Etch från Tom Dixon


Ljusdesignens ursprungliga former och utmärkta material karaktiserar Tom Dixon's kollektion. Tom Dixon är ett trändsättande märke, som har vunnit otaliga priser för deras dekorativa design. En av de mest kända kollektionerna från Tom Dixon's lampkollektioner är Etch. Etch är inspirerad av logiken av ren matematik och geometriska strukturer. Etch kollektionen är gjord i taklampa, ljuskrona och ljusstake. Lampan har ett detaljerat mönster, som skjuter ut mycket inspirerande skuggor, när den är tänd. I ljuskronan är det en mer dramatisk och vacker effekt. Etch leker med sina repetitiva mönster, som reflekterar ljuset i dess metalliska och polerade look. Etch kollektionen finns i färgerna, mässing, koppar, silver, stål och svart. Det är en lampkollektion, som skulle passat i vilket rum som helst, då dens unika form är så hisnande.

Beat från Tom dixon


Beat är en annan spännande kollektion från Tom Dixon. Det är en erkänd lampkollektion, som pyntar bostäder, restauranger och hotell världen över. Lamporna i denna kollektionen har ett minimaliskt uttryck och är inspirerat av den skulpturella enkelheten av traditionell mässingsgryta, samt traditionella vattenbehållare. Beat taklampan är gjord av fasta bitar av mässing och fås i fyra olika silhuetter, som Stout, Fat, Tall och Wide. Lampan finns i färgerna mässing, svart och vit. Beat kollektionen innehåller också vägg-, golv- och bordslampor. Varje bit i denna lampkollektion är unik och tidskrävande att producera, då man använder en gammeldags process för att göra dessa unika lampor – det kan ta upp till 4 dagar att producera en lampa från Beat. Beat är ett perfekt 'statement piece' till att hänga över matbordet eller att ställa i hörnet på golvet i ditt vardagsrum.

Tom Dixon passar in i det moderna hemmet, där det finns utrymme till lampor i materialet som det vackra och polerade metall, marmor, krom och glas, samt ljus i fantastsk kvalité.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.