Tävlingsvillkor hos Lampemesteren

Vi älskar att organisera tävlingar för dig och har MÅNGA av dem. Nedan kan du läsa villkor och regler som gäller när du är med i tävlingar hos oss.


Tävlingar på Facebook

När du deltar i tävlingar på Facebook deltar du genom att skriva en kommentar i kommentarsfältet. Du kan alltid läsa i tävlingens post hur du deltar.

Din kommentar är också ditt godkännande av att vi kan kontakta dig på Facebook och publicera ditt namn i ett Facebook-inlägg om du skulle vara den lyckliga vinnaren.
Tävlingar på Instagram

Tävlingar på Instagram


När du deltar i våra tävlingar på Instagram kan du alltid hitta kriterierna för att delta i själva inlägget på Instagram. Ditt deltagande kommer oftast att förknippas med en kommentar, och denna kommentar är din acceptans för att vi offentligt namnger dig i ett inlägg och i en story ifall du är den lyckliga vinnaren.

Vinnaren kommer att kontaktas via Direct Message.Tävlingar vid registrering av nyhetsbrev

När vi håller tävlingar där du måste anmäla dig till vårt nyhetsbrev, kommer du automatiskt att anmäla dig till vårt nyhetsbrev / kundklubb. Det innebär att vi börjar skicka e-post med inspiration, erbjudanden, kampanjer och nyheter.
Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbrevet genom att klicka på länken längst ned i nyhetsbrevet som du har fått av oss. Om du får oväntade problem med detta kan du alltid skriva till vår kundtjänst så tar vi bort dig från listan så snart som möjligt.

Ibland gör vi tävlingar med externa samarbetspartners, där villkoret för att delta också är att anmäla sig till vårt nyhetsbrev, här kommer du automatiskt att registrera dig för våra nyhetsbrev och de externa partners nyhetsbrev. Det kommer alltid att vara tydligt från tävlingen vad du är inskriven i.

Om du har deltagit i en tävling genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev kommer vinnaren inte att publiceras, utan kontaktas direkt via e-post.

Vinnaren kommer att kontaktas

Vi kontakter altid vinderen, og beder om at modtage følgende info for at kunne sende præmien ud. Informationerne bruges kun til fragtsedlen, så den kan komme frem til dig. E-mailadresse og telefonnummer bruges til at fx GLS kan give dig besked om at din pakke er på vej.

Fullt Namn
Adress
Postnummer + Stad
Land

E-mailadress
Telefonnummer


Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här.

Om vi inte får info från vinnaren

Om vinnaren inte kontaktar oss inom 14 dagar efter att vi har dragit vinnaren och tagit kontakt med den, kommer en ny vinnare INTE att dras, men vi kommer att använda GIVEAWAYEN för en ny tävling vid ett senare tillfälle.
Det är vinnarens ansvar att kontrollera sina meddelandeförfrågningar, kommentarer och SPAM.
Priset skickas ut

Priset skickas ut


Så snart vi har fått leveransadressen etc. kommer priset att skickas ut till den lyckliga vinnaren så snart som möjligt. Vi strävar efter att ha våra tävlingar på lager så att vinnaren inte behöver vänta i onödan. I tävlingar där modeller och färger kan väljas fritt kan leveranstid förekomma. Du som är vinnare är alltid välkommen att kontakta oss för att fråga om leveranstiden.

Vi skickar alltid direkt hem till vinnaren, om du önskar att skicka till paketutlämning eller annan leveransadress vänligen ange detta vid första kontakt till oss.


Reklamation

Naturligtvis har du också 2 års garanti på en lampa du har vunnit i en tävling. Du kan läsa reglerna om klagomål här.

Om du behöver reklamera din tävlingslampa, kontakta vår kundtjänst i enlighet med detta.

Byte av Premie

Det är inte möjligt att byta ut priset mot kontanter eller mot en annan produkt.

Gratis glödlampa

När du handlar på Lampemesteren ingår en gratis glödlampa i de allra flesta fall. Detta är INTE fallet med GIVEAWAYS.

Frågor

Vi försöker alltid följa gällande regler när vi håller tävlingar. Menar du att vi bryter mot en regel eller har du frågor om vår tävling och de villkor som gäller är du alltid välkommen att skicka oss ett mail på  info@lampemesteren.se