Fatboy Lampor

Det holländska designmärket skapar färgrika interiörsprodukter till utomhus- och inomhusbruk. Märket är allra bäst känd för de ikoniska sackosäckarna som skapades av den finska designern Jukka Setälä år 1998. Efterföljande övertog det holländska märket rättigheterna till produktionen och utvidgade samtidigt produktkatalogen till att också innehålla ett väld av andra inredningslösningar som bland annat lampor. Odag är FATBOY känt för mer än sackosäckar!

Se både de transportabla – och andra färgrika lampor från FATBOY härunder.
Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier
Märket skapar i dag också användbara och färgrika lampor till varje behov. Deras lampdesign bryter vardagens rutiner och gör belysningen lite roligare. Upplev märkets många roliga och moderna lampor till både hemmet, kontoret och trädgården.

Utöver de många utomhusmöbler som sackosäckar, hängmattor och filtar designar märket också utomhuslampor. Många av deras lampor är kobinerade ute- och inomhuslampor. Flera lampor laddas enkelt upp med en sladd och kan därefter lysa utan sladd. De kan tas med överallt – också utomhus i trädgården.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.