LIGHT-POINT Lampor

Light Point står för lampor och belysning i en enkel och elegant design, med fokus på material och spännande tekniska lösningar. De mest kända verken är lamporna ur den populära Cube-serien. Light-Point använder den senaste ljustekniken, så att du får ett funktionellt och användbart ljus i en snygg och elegant design. De nya ljuskällorna ger kraftfull belysning för hela hemmet – både inomhus och utomhus. När du vill ha en skarp look till den moderna inredningen så är detta lampan du söker. Light Point är inte rädda för framtiden och välkomnar med öppna armar ny teknologi, nytänkande och friska idéer.
Visar 36 av 552 produkter

Mera information om lampor från LIGHT-POINT


En av de ledande inom belysning i Danmark är Light Point som har funnits på marknaden sedan 1995. Som en dynamisk och innovativ verksamhet har de valt att designa och tillverka deras egna kollektiver av designlampor, Light Points filosofi är att ljuset spelar en central roll i inredningen. Ljuset framhäver arkitektoniska detaljer, det skapar en härlig atmosfär och ljuset utgör på många sätt det fundamentala i alla våras liv, nämligen liv.

Deras färgval framställs i neutrala färger, vilket för det lättare att integrera dem i inredning i det moderna hemmet. Light Point brer ut sig över ett spännande och elegant urval av former och material. Stilen är enkel och präglas av den rena looken. Light Points nyskapande och nytänkande sätt att designa och tillverka lampor på kan ge dig som användare den bästa användningen med möjligheter i hela hemmet.

Light Point Cube och andra populära lampor

Det stora urvalet av lampor hos Light Point skapar många möjligheter, bland annat har de den populära vägglampan Cube som är först och främst tänkt till utomhusbruk. Den är väldigt vacker och kär de flesta hus med sin stilrena design. Man kan dock använda Cube-serien till inomhusbruk, där den kan placeras i entrén, i hallen, eller i ett mörkt hörn, där man vill skapa en ljussättning med en smal och en bred stråle. De snygga och minimalistiska Cube-lamporna kommer i tre olika storlekar och i tre färger, svart, vit och silver.
Bland deras andra lampor har vi designikonen Archi, som är ett stycke historia som har levt över generationsgränser. Designen är ritade efter den kända arkitektlampan från 1937, som består av en rad olika igenkänningsbara och sammankopplade designs. Den tidlösa Archi-serien består av Archi W2, so mär den största vägglampan i serien, lampan han ett bra med avgränsat ljus. Archi W2 kommer med en lång upphängningsarm som fungerar perfekt som läslampa vid soffan eller på kontoret. Utöver Archi W2, finns även Archi F2, som är en snygg golvlampa, som har samma klassiska design som resten av serien. Serien består ytterligare av en bordslampa, en till golvlampa och en pendellampa.

Light Point har massor att erbjuda, bland annat Twiggy-lampan, som är en snygg och elegant pendellampa som är designad av Ronni Gol. Lampans design är tidlös och minimalistisk, som mynnar ut i en enastående form som ger ett behagligt ljus utan att blända. Twiggy kommer i svart och vit.

Lampan Flat från Light Point är designad i en slank och elegant form, där LED-lampan passar bra in i designen. Lampan kan hänga lågt utan att genera ditt blickfång och ljuskällan ger att mjukt och behagligt ljus utan att blända. Flat kan användas både vid arbetsbordet, i möteslokalen och över matbordet då ljuskällan på 18W ger ett ljus som är starkt nog. Flat kommer i både svart och vitt och är lätt att få in i din inredning.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.