Ronni Gol

Född: 1970
Kända verk: Box, Code, Cube, Dome, Element, Spice, Sputnik, Mood 1 & Mood 2, Urban.

Historik
Ronni Gol startade LIGHT-POINT år 1995 bara 25 års ålder och har sedan dess vidareutvecklat produkterna, företaget och konceptet. LIGHT-POINT görs idag med en rad av lampor, designat och producerat inhouse. Den är även en spännande byrå på primärt kvalitetslampor, eftersom Ronni är en magnet för nya ideér, inspiration och nya initiativ. Byrån har även producenter som Leucos, Illumina ( som nu övertagit LIGHT-POINT ), morosini, Evistyle och så toppas det hela av den ultra klassiska arkitektlampan JJ, som Jac Jacobsen designade år 1937.

Dom sista 10-åren har Ronni Gol själv stått för linjerna bakom några av dom mest ikoniska och populära lamporna som i LIGHT-POINT producerar. Inspirationen hittar Ronni på sina resor runt om i världen som gör att New York city, öst och den rena enkla hotell-looken är bara några av de faktorer som klamrar sig fast över vägen

Bredden i sortimentet och den höga kvalitén, kombinerat med nytänkande och lek med det nyaste inom LED, ger en stark portfolie som täcker allt från belysning till privata hem över i dom professionella rummen som kontor, butiker, hotell, cafeer och restauranger. Den höga kvaliteten är byggstenen och just det som fick Ronni till att byta spår och starta sitt eget företag, då jobbet som inköpare blev för mycket när det gång på gång dök upp interiörprodukter..
Visar 36 av 202 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.