Antidark Lampor

Med mer än 25 års erfarenhet inom belysning har ANTIDARK full koll på det som handlar om belysning. Deras design präglas av skandinavisk design, där enkelhet och funktion är nyckelorden.  

ANTIDARK är speciellt kända för att jobba med inbyggd LED teknologi, som ger nya möjligheter när det kommer till design och funktion.

Gå på upptäcktsfärd i deras sortiment, där du också hittar den absoluta bestsellern EASY Spot, som är en populär bas-belysning att ha i hemmets aktiva rum. I detta fina sortiment hittar du också utomhuslampor, vägglampor och pendeltaklampor.
SpotOn2 Black Plafond - Antidark
Rek. pris SEK 815,00
I lager
Visar 36 av 256 produkter
En historia som började för ett par årtionden sedan under namnet Scan Studio. Här var den primära uppgiften att sälja inventariebelysning till detaljhandeln.
Med några lösningar som både var innovativa, funktionella och vackra, blev de snabbt en del av toppen då det handlade om att inventariebelysning. Både när det gällde att välja belysning för större och mindre projekt.

Deras populära EAST Spot-serie blev med tiden mer och mer efterfrågad från de privata hemmen. Easy Spot är en serie av spots, som både funkar som inbyggda och utanpåliggande. Här har rena linjer genomförts och funktionaliteteten är helt i topp. En bestseller som har blivit populär i hela Skandinavien.
Idag ser vi att den används i entréer, stora kök/vardagsrum och i badrum, där det ger ett fantastiskt ljus, samtidigt som dess uttryck bara är så snyggt.

Idag erbjuder ANTIDARK ett komplett lampsortiment för både inomhus- och utomhusbruk. Huvudparten av deras sortiment förblir med den avancerade LED-teknologin, som ger helt unika möjligheter, se bl.a. den eleganta vägglampan Dot eller den ikoniska lampserien VIP.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.