Monkey, Mouse & Bird

En apa, en mus, en fågel. Seletti är känd för deras varma ständiga glimt i ögat och sin förmåga att skapa det oväntade med en humoristisk touch som kan ge edge och karaktär till vilken inredning som helst. Det italienska företagets enorma portfölj innehåller allt från realistiska hjärtvaser, sardinburkformade bordslampor och förgyllda astronauter.

Monkey, Mouse & Bird är deras samling av djurvänner med glödlampor, ursprungligen designade av Mercantonio. De små monokroma djuren står prydligt redo med ljus i händerna och näbben och kommer älska att hjälpa dig belysa ditt dagliga liv - samt sprida mycket tvättäkta Seletti-humor i hela hemmet.
Visar 36 av 40 produkter

Seletti Monkey Lamp

Det mest populära av de tre djuren är apan. I en realistisk storlek hänger den från taket, väggen eller står på bordet, där den vänligt håller upp en glödlampa med ett vänligt uttryck. Den fina apan finns i många varianter och påminner oss om det barnsliga, nyfikna, lekfulla beteendet. Apan finns också i en ljuskronavariant, där den hänger med två vänner i en klassisk ljuskrona och skruvar loss glödlamporna.

Kråkan är nästa djurvän som, liksom apan, påminner oss om nyfikenhet och lekfullhet. Förutom sin enormt höga intelligens är kråkor kända för sin nyfikenhet - och när de inte är upptagna med fantastisk vetenskap med sin enorma uppfinningsrikedom när det gäller att lösa uppgifter, älskar de att flyga runt och hitta glänsande mynt, skruv och nycklar. Kråkan finns både i en bordslampavariant samt som en vägglampa, där den hänger från en gren.

Den sista är musen, som, liksom apan, har en lampa i handen. Den söta musen tittar upp med stora hundögon och visar stolt upp glödlampan. Musen är utmärkt på ett skrivbord på hemmaarbetsplatsen, där den sprider värme och mysighet i hela rummet. Men kom ihåg – om du har en katt kan den realistiska musen bli både enormt impopulär och enormt populär.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.