Behöver du en utomhuslampa, så är Toldbod 155 ett bra val!

Enkel form och med ett nedåtgående vackert ljus.

Toldbod 120 pendeln är fantastisk över matbordet, i köket eller kanske i barnrummet. Tillverkat i gjuten aluminium, vilket gör den kraftig och hållbar. Den pulverlackerade ytan ger taklampan en mjuk, silkmatt finish, som också gör det lätt att underhålla den. Taklampan har en G9-halogenlampa.

Louis Poulsens designteam utvecklade Toldbod 120 år 2009 och baserade designen på taklampans föregångare, Toldbod 209 från 1982 och Toldbod 155 från 2006. Hela Toldbod-serien anvvänder en avancerad ljusreflektor baserat på PH Ellipse-reflektoren. Det var det sista gatubelysnings koncept, som blev uttänkt av den legendariske Poul Henningsen. Lampans konstruktion har visat sig vara utmärkt för användning både inomhus och utomhus. Reflektorn garanterar ett reflexfritt, enhetligt och symmetriskt ljus, som är perfekt till både fokuserat arbetsljus och ett mer omgivande ljus. Toldbod har största delen av ljuset nedåt, vilket är helt i linje med PH's filosofi om att skapa och utforma ljuset, så det lyser upp hela rummet utan att skina direkt i ögonen.  
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.