Tivoli by Normann Copenhagen Lampor

I samarbete med Tivoli lanserar Normann Copenhagen en kollektion av bostadsinredning som tar fram den magiska stämningen från trädgården direkt in i hemmet. Med inspiration från trädgårdens magi och särskilda atmosfär har Normann Copenhagen designat både taklampor, bords-och vägglampor. Alla skapar de - med deras eleganta relektioner - en helt äventyrlig stämning oavsett var du monterar dem. Designen är präglas av både magi och roliga formet, men uttrycket förblir estetiskt och vackert.

Upplev bolusfärgade taklampor i snygga svängningar samt bords-och vägglampor inspirerat av ballongens runda form och tivolis specialpräglade arkitektur. Se dem alla härunder.

Tivoli by Normann Copenhagen lampor


Det danska designmärket har i årsvis skapat populär belysning och med det nya samarbetet tillför det ännu en fantastisk kollektion till deras sortiment.
Designteamet bakom kollektionen har bland annat kikat i Tivolis gamla arkiv och låtit sig inspireras av både former, mönster och stämning som du kan igenkänna i trädgården. Vill du också låta dig inspireras av den gamla trädgårdens många intryck? Du hittar lamporna i kollektionen här hos Lampemesteren.

Lamper i Tivoli stämningNormann Copenhagen fångar på snyggaste sätt in den magiska och stämningsfulla atmosfär som präglar den gamla trädgården. En atmosför som i särskild hög grad skapas av trädgårdens placering mitt i den stressiga Köpenhamn. För just på en plätt mellan trånga gator och centralstationen finns Danmarks vackraste och näst äldsta nöjespark.
Tivoli har rötter helt tillbaka till 1843 och byggdes sedan i en romantisk stil med ett särskilt fokus på anlagda trädgårdar enligt den engelska modellen. Den fantastiska stämning som präglade trädgården har försökt bibehållas och med den nya belysningskollektionen kan du nu få en vacker glimt av den magiska stämningen hemma hos dig själv.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.