Normann Copenhagen Hemtillbehör

Med referenser till skandinavisk design, har Normann Copenhagen ett funktionellt och estetiskt snyggt urval av inredningstillbehör, med simpla siluetter och organiska former. De dekorativa fåglarna från Normann Copenhagen i trä eller klara färger, ger en iögonfallande fokuspunkt samt ett lekfullt uttryck i inredningen. Den simpla siluetten kompletterar speciellt den minimalistiska stilen, precis som Normann Copenhagens skålar och ljusstakar, som samtidigt skapar värme och trivsel i hemmet.

Det danska märket grundades år 1999 av Jan Andersen och Poul Madsen, och har genom åren mottagit mer än 80 designpriser. Deras kollektion består idag av både möbler, lampor, textiler och tillbehör till hemmet, som kan köpas i mer än 80länder världen över. Skapa personlighet och nytt liv i inredningen, med accessoarer i varmt trä, kalla material och moderna färger. Den tidlösa elegans passar in alla stilar och är inspirerad av moderna klassiker kombinerat med nutidens trender.  

Se eventuellt lampor från Normann Copenhagen här
Visar 36 av 184 produkter
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.