Normann Copenhagen Lampor

1999 startade Jan Andersen och Poul Madsen Normann Copenhagen med ambitionen om att de ville gör en förändring i designbranchen.  Det kom riktigt i gång 2002 då dem lanserade deras första produkt, lampan Norm 69.

I perioden från 2002 till 2007 producerade dem 38 produkter och samarbetet med kända design namn utvecklades, samt nya talanger. 2009 bestämde dem sig för att utvidga sortimentet med möbler och än i dag fortsätter dem att utveckla och införa nya spännande och moderna produkter.
Visar 36 av 159 produkter

Mer om Normann Copenhagen

Normann Copenhagen ligger som namner säger i Köpenhamn. De befinner sig i en gammal biograf på Østerbro där dem har ett showroom på hela 1700m2. Här har kunderna möjlighet för att få sig en upplevelse och massa inspiration till inredning av ett modernt hem. Den skapades utifrån missionen att göra den mest innovativa och mest inspirerande butiken för deras kunder. Det används nu också till olika events, såsom mode shows, stora fester och konstutställningar.

Om du är intresserad i dansk design kommer Normann Copenhagen vara intressant för dig. Dem utvecklar och producerar alla deras produkter själva, så mer danskt än så blir det inte. De samarbetar med många olika designers, både danska och utländska, och producerar i många olika material. Visionen har alltid varit att designen skal vara innovativ och nytänkande. Det är också möjligt i och med att designernas ålder ligger mellan 27 och 90 år.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.