När får jag mina varor?

Hur lång tid tar det innan jag får beställningen?

Om de varor du har beställt finns på lager tar det normalt 2-4 vardagar innan din leverans finns att hämta på posten. Du får ett mail med din faktura/kvitto när vi skickar beställningen, och samma eftermiddag/natt kommer du att få ett mail med ett spårningsnummer så att du kan följa varan online.

Dine mails får du av liten Edison. Det är den lilla programvaran som hanterar beställningarna som görs på Lampemesteren.se.
Det är Edison som håller koll på beställningarna, och ser till att du får besked så fort det sker en ändring eller uppdatering kring din beställning.

Har du inte mottagit varan 10 dagar efter att du fått leveransbekräftelsen på mail ombedes du att kontakta vår kundservice på info@lampemesteren.se eller 852 503 870.

Dela upp din leverans:

Om du har beställt flera varor men med olika leveransdatum så är det möjligt att dela upp leveransen. Detta är dock endast möjligt om varorna skall levereras inom Sverige och är betalda med betalkort. Delas din leverans upp så kommer du att få olika fakturor samt två olika e-postmeddelanden med spårningsnummer.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss

Så ring oss på telefon +46 852503870 eller skicka ett mail till info@lampemesteren.se

Jørgen, Anni, Bodil og Kim - Packning
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen