Hur lång tid tar det innan jag får min leverans?

HUR LÅNG TID TAR DET INNAN JAG FÅR MIN LEVERANS?
Det tar vanligtvis 2-4 arbetsdagar innan du får paketet per post. När du gör en beställning hos oss får du ett e-postmeddelande med en länk där du ständigt kan följa din sändning och se de senaste uppdateringarna för leveransen. Du får ett mail när ditt paket lämnar vårt lager. Den här e-postadressen innehåller också ett spårningsnummer så att du kan följa paketet online. Uppdelad leverans: För att skicka dina varor så snart som möjligt kan din beställning komma att delas upp i flera sändningar. När du har gjort din beställning kommer du, som alltid, att få en orderbekräftelse via e-post. När dina paket lämnar vårt lager får du ett separat mail med ett spårningsnummer för varje försändelse. Vårt system avgör från beställning till beställning om delleverans är möjligt. Vi har valt att erbjuda denna leveransmetod för att ge dig en ännu bättre service som är både snabbare och mer flexibel.

Om du inte har mottagit varan inom tio dagar efter leveransbekräftelsen, vänligen kontakta vår kundservice genom att skicka ett mail till info@lampemesteren.se eller ringa 085 2503 870

Kom ihåg att du alltid kan hålla dig uppdaterad i länken vi skickade när du beställde din lampa.

Dela upp din leverans:

Om du har beställt flera varor men med olika leveransdatum så är det möjligt att dela upp leveransen. Detta är dock endast möjligt om varorna skall levereras inom Sverige och är betalda med betalkort. Delas din leverans upp så kommer du att få olika fakturor samt två olika e-postmeddelanden med spårningsnummer.

Har du ytterligare frågor?

Kontakta oss på info@lampemesteren.se eller på 085 2503 870, vi är redo för att hjälpa dig.