HAY

Sedan danska HAY grundades 2002 har de skapat modern design med fokus på modern livsstil och sofistikerad industriell produktion. Liksom vacker design kan belysning påverka ditt välbefinnande och humör. Du får båda med en lampa från HAY, i form av högkvalitativ design som betonar den goda belysningen. I vårt sortiment har vi de mest kända lamporna från HAY, så oavsett om du letar efter en ny taklampa över matbordet eller en ny nattlampa, så har vi något som passar i nästan alla rum och alla stilar.

2015 initierade företaget ett samarbete som bara kunde komma från något läckert; Liksom HAY har den brittiska Sebastian Wrong gjort en positiv anmärkning i internationell design. Han var grundare och tidigare designdirektör för det brittiska toppmärket Established & Sons, som producerar mönster från namn som Ingo Maurer, Ross Lovegrove och bröderna Ronan och Erwan Bouroullec. I samband med samarbetet skapades den framgångsrika kollektionen Wrong for HAY - en kollektion som innehåller både möbler, tillbehör och belysning. I synnerhet var belysningsdelen mycket eftertraktad, så det beslutades att ingå ett ännu närmare samarbete för att skapa belysningsmärket Wrong.london .

Med Wrong.london-lampor får du tidlös, kreativ och hållbar design med den senaste tekniken inom produktionen för att skydda miljön. Man bör särskilt märka den lyxiga och mysiga Turn On bordslampan såväl som 30 Degrees Taklampan som skapar en fantastisk atmosfär i rummet.
Visar 36 av 153 produkter

Rolf Hay – Kreativ direktör

Designföretaget HAY grundades 2002 av grundaren av Bestseller; Trols Holch Povlsen och det unga designerparet; Mette och Rolf Hay . Det senare har alltid varit lite av en möbelnörd och tidigare arbetat för företag som Gubi och Paustian. Hans färdigheter inom design, i kombination med samarbetet med de mest innovativa danska designers som Louise Campbell, Hee Welling och Jacob Wegner, har sedan början resulterat i stor framgång för HAY.


Det populära Ella bordet och Mags modul-soffa har bland annat varit den kreativa regissören själv. Inom inredning har han också markerat sig, medan han 2009 fick utmärkelsen som årets eldsjäl från Boligmagasinet.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.