Marset Lampor

Spanska Marset började som en liten familjeverksamhet inom järnstöperi på 1940-talet, och har nu kommit att bli en av de solida aktörerna på världsmarknaden inom belysning. Tidigare generationers erfarenhet präglar verksamheten och dras nytta av än idag.

Marset lägger mycket prestige i att utveckla lampor som inte bara lyser eller är vackra, utan strävar efter en helhet för att förbättra kundernas livskvalitet. Trivsel kan påverkas av ljusets olika effekter i fråga om nyans, karaktär eller vilken stämning ljuset skapar. Oavsett vad du söker kan du vara säker på att lamporna från Marset alltid bjuder på något som stimulerar sinnet.
Visar 36 av 276 produkter

Mer om Marset

Designen som kännetecknar Marset är mycket elegant och autentisk. De finns en meningsfull enkelhet i formspråket som gör att de är lätta att matcha in i inredningen oavsett vilken stil du föredrar.

I traditionell anda har de stor fokus på kvalitet, hållbarhet och mångsidighet. Alla produkter kontrolleras noga före dem lämnar fabriken för att säkerställa att de når kunden i perfekt skick. Genom kreativa tekniska lösningar kan lamporna användas i flera olika sammanhang och situationer.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.