Top Light Lampor

Top Light är top shelf tysk kvalitet! Det tyska varumärket är känt för att erbjuda extraordinära och innovativa belysningsalternativ för varje heminredning. Under åren har varumärket lyckats skapa ett välkänt namn i hela Europa tack vare deras högkvalitativa belysning och moderna produkter som kan användas i alla hem - och det är också därför de har blivit en av de stora aktörerna på marknaden. Med en Top Light-lampa garanteras du en hög kvalitetsnivå och innovativa produkter som kan lösa alla behov.

Se vårt fullständiga urval av Top Light-lampor nedan.
Puk Maxx Turn Down Taklampa Vit - Top Light
Rek. pris SEK 4 095,00
Förväntad på lager om: 50-60 dagar
Visar 3 av 3 produkter

Top Light Puk

Bakom Top Lights spännande och innovativa design står toppdesignern Rolf Ziel som designar de handgjorda produkterna med uppmärksamhet på detaljer och med en hög grad av passion för belysning. Bland hans utsökta mönster måste vi särskilt lyfta fram Puk-serien, som är symbolen för hög kvalitet som lyckas skapa en mycket speciell atmosfär och stil i hemmet. Lamporna är flexibla, funktionella, estetiska och blygsamma i storlek och design, och du kan därför få exakt den lampa som bäst passar dina behov och stil. De unika Puk-lamporna har ett modernt utseende som kan användas var som helst i hemmet, inklusive sovrummet, korridoren eller köket, där de sprider atmosfäriskt och effektivt ljus. Du kan få Puk designad som taklampa, takpendel, bordslampa, vägglampa eller spegelfix i olika storlekar, färger och modeller, så du kan definitivt hitta en lampa för just dina behov! Speciellt Puk Maxx-serien har också tagits emot väl och är en självklar lösning för badrummet eller var du än behöver bra och bekvämt ljus.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.