LED stearinljus

De batteridrivna stearinljusen är i dag så livliga, att det kan vara svårt att se skillnad. I vårt urval av LED-stearinljus hittar du därför fantastiska alternativ till de klassiska stearinljusen utan att behöva kompromissa med utseendet och den mysiga stämningen traditionella stearinljus erbjuder. Med ett LED-ljus slipper du att oroa dig över säkerheten eftersom den nämligen inte blir varm och kan därmed inte antända brandfarliga material. Samtidigt är det heller inte möjligt för barn och djur att bränna sig på ljuset – det värsta som kan hända, är att ljuset blir tomt för ström.

Undvik att din lilla lykta blir för varm, med ett LED blockljus, med en naturtrogen flimrande ”låga”. Den mest använda form för stearinljus är värmeljuset, som med flera fördelar kan ersättas med ett LED Värmeljus. Är du svag för de klassiska, tunna kronljusen, kan du också få LED Kronljuset, som passar perfekt i din favoritljusstake.

Flera av ljusen har dessutom möjlighet för tillköp av Fjärrkontroll, varifrån du kan tända/släcka ett eller flera ljus, dämpa ljuset i tre olika styrkor samt sätta en timer, på 4, 6, 8 eller 10 timmar, varefter ljuset automatiskt släcks.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.