ferm LIVING Lampor

ferm LIVING är baserat i Köpenhamn, varifrån de arbetar med hantverkare över hela världen. De skapar möbler, accessoarer och lampor med längtan efter ett liv i balans, där det finns utrymme för både kaos och lugn, tid för eftertänksamhet och glada stunder. Deras största ambition är, och har varit sedan början, att inspirera människor att skapa det utrymme som gör att de känner sig bekväma i sitt eget hem.

Se urvalet från ferm LIVING, där det skandinaviska uttrycket har fått en konstnärlig touch – Lugna och vackra lampor som belyser ditt hems personlighet och historia. Var särskilt uppmärksam på Hebe Bordslampa, Stor, som med en höjd på 140 centimeter är ganska idealisk som dekorativ golvlampa.
Visar 36 av 186 produkter

Från Tapeter till ferm LIVING

Hela historien bakom ferm LIVING, började med tapeter – eller snarare brist på sådan. Året var 2005 och företagets grundare och creative director, Trine Andersen, hade precis flyttat in hos sin man. De kunde helt enkelt inte hitta en tapet som passar deras smak, och Trine bestämde sig för att göra sin egen. Det blev snabbt 10 olika tapeter, som hon fick utställd på en mässa i Danmark – det fanns dock ingen ekonomi för att få alla tio producerade, så det började med en tapet och en handfull prints.

Det var början på ferm LIVING, som snabbt blev större än de någonsin trott. Idag har företaget ett stort antal duktiga medarbetare och en stor produktportfölj inom möbler, hemtillbehör och lampor som fortsätter att utvecklas.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.