Retur av varor

Om du har ångrat ditt köp och vill använda din 100-dagars returrätt kan du skapa en retur via länken vi tidigare har skickat. Länken finns i e-postmeddelandena du fick från Edison, vår orderrobot. Genom att trycka på knappen/länken "Se min beställning" kommer du in på din beställningslänk. Inom cirka 24 timmar (vardagar) får du en returetikett i ett separat e-mail.
Följ instruktionerna i din beställningslänk angående din retur.

Skriv ut fraktsedeln och lämna in ditt paket på ditt närmsta postombud.

När du returnerar en vara till oss är det viktigt att originalförpackningen är intakt.

Returfrakten är vanligtvis 145 SEK per förpackning, men för stora paket och palltransport kommer frakten att vara en annan.
Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst innan du returnerar.


Om du själv vill hantera en returetikett för din retur, skicka paketet till:
Lampemesteren.dk
Odinsvej 6 - Port 32-35
6950 Ringkøbing
Danmark

Lampemesteren.dk rekommenderar att varan returneras som paket. På så sätt är det möjligt att spåra förpackningen och därmed undanröja alla tvivel om huruvida varorna har överlämnats till Lampemesteren.dk. Dessutom har du möjlighet att efterlysa paketet om det inte har skett någon utlämning. Obs! Paketet måste returneras till Lampemesterens adress - paket som skickas till postkontoret eller paketutlämning kommer inte att hämtas ut.

Skriv inte på emballaget!

Om du skadar, skriver på eller förlorar originalförpackningen till dina varor räknas det som en värdeminskning av produkten, och det värdet kommer därför att dras av från återbetalningssumman vid returen av dina varor.

Om originalförpackningen är skadad kommer det att dras av minimum 200kr på priset på varan.

Det är därför viktigt att slå in varan med originalförpackningen i antingen kartong eller med bubbelplast om du önskar att returnera din vara.

Endast klar tejp får användas på originalförpackningen!

Har du ytterligare frågor?

Kontakta oss på info@lampemesteren.se eller på 085 2503 870, vi är redo för att hjälpa dig