Norlys Lampor

Norlys designar och tillverkar snygga och eleganta utomhuslampor av hög kvalitet och som är designade för att hålla i det nordiska klimatet. Om du gillar det klassiska, det roliga eller det moderna så har Norlys lampor som passar för dig. Det är ett norskt företag som grundades 1991 och har idag dotterföretag och distributörer i många europeiska land. Huvuddelen av produktionen görs på Norlys fabrik i Polen, som har över 230 anställda. Fabriken i Polen är godkänd av Det Norske Veritas som med sina certifieringar säkrar en enhetlig produktion och mycket hög kvalitet. Norlys har många olika varianter och oavsett om du har ett nybyggt modernt stadshus, en herrgård eller en bondgård, så har Norlys med säkerhet en variant som passar dig.

Du hittar alla våra lampor från Norlys här under.
Lofoten Utomhus Taklampa - Norlys
Rek. pris SEK 3 399,00
I lager
Visar 36 av 233 produkter

Asker – en populär utomhuslampa från Norlys

Ibland Norlys' stora sortiment hittar du den populära Asker. Asker har funnits att hitta i sortimentet i flera år som vägglampa. Idag är det gjort en likaså fin och elegant pollare, som fulländar denna serie.
Asker är idell på nybygg, och traditionella 70-tals hus. Här är ljuset i fokus, och formen är därför stringent och minimalisk.

Med en utomhuslampa från Norlys är du säkrad kvalitet, som håller och som upplyser ditt uterum på finaste sätt.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.