Blomus Lampor

Blomus är ett exceptionellt hantverk, där kvaliteten är kärnan till deras succé. Med ett sortiment som rymmer allt till din inredning är det naturligt att de också har en lampserie, och den första serien vi ser från Blomus är multilampan Ani. En lampa, som passar in perfekt i sortimentet, och med sin allsidighet och sitt enkla uttryck är det ett bra förstaval. Ani-lamporna är designade av Kaschkasch.
Visar 36 av 61 produkter
Blumus är ett tyskt familjeföretag som grundade år 1921. Idag drivs den av 4:e generationen – värderingarna är samma som så verksamheten startades, och det är nyckeln till deras succé.  

”If you don’t know your past, you will get lost in the future”, Willo Blome, CEO

Blomus – allt började med delar till cyklar


Företaget grundades tillbaka till år 1921, där det då producerades delar till cyklas. År 1961 sadlade familjen om och började sälja designartiklar som producerades lokalt.

Genom hela sin existens har verksamheten varit placerat i Sundern, Tyskland – hemstad för en stor stål-och kolindustri.

År 2000 var året där det stora ändringen skedde och Blomus fick också då sitt namn. Detta var en spännande start på den verksamheten som vi ser idag.

Det är tydligt att Blome-familjen har stor affärsförmåga, och detta är en av grundstenarna för den succé som verksamheten har uppnått, ihop med en stor respekt för äkta material, rena former samt et passionerat tillvägagångssätt för design och drift.


”Vi vill vara kända för att vara respektfulla, ärliga, trovärdiga och hårt arbetande partners till de personer vi jobbar med och för de kunder vi säljer till. Detta är vår sanna dedikation till kvalité.”
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.