Takfläktar

Bland urvalet av takfläktar med ljus hittar du flera olika stilar och storlekar. Oavsett om du vill ha en takfläkt som passar den klassiska eller den moderna inredningen, hittar du den här. Välj mellan ett brett utbud av takfläktar med lampor och fjärrkontroll för enkel drift av produktens funktioner. Gemensamt för de olika takfläktarna är den inbyggda lampan. Tack vare den praktiska kombinationen får du både luftcirkulation och belysning i rummet – i en enda produkt. Därför behöver du inte välja mellan den goda belysningen och inomhusklimatet, i de rum där du vistas mest.

Fler anledningar att välja en takfläkt

En fläkt som ligger placeras i taket är ofta den mest effektiva formen av luftcirkulation. Förutom möjligheten till ett mer centralt läge finns det bättre utrymme för en fläkt med större vingar i taket än det finns på bordet eller golvet.

Med en takfläkt bryter du väggen av varm luft som i många fall samlas precis under taket i ett rum. Takfläkten kan också användas i större rum för att fördela värmen, där den annars stiger och ligger under taket. Genom att välja en takfläkt med inbyggd lampa behöver du inte välja mellan bra luftcirkulation och bra belysning – det behöver endast finnas plats för en apparat.

Takfläkt för sovrum eller kontorAnvänd en takfläkt i rummen där du vistas länge - sovrummet, kontoret eller vardagsrummet, för ett bättre inomhusklimat. Använd fläkten för att bli av med den tunga luften, vilken ofta orsakar trötthet och huvudvärk. Fläkten kan också användas för att fördela värme i hela huset, genom att placera den vid hemmets värmekällor eller vid stora fönster.

Så smycka ditt sovrum, arbetsplats, vardagsrum, hemmakontor med en funktionell och estetisk takfläkt som både ser till att din komfort är absolut optimal och att din inredning får en minimalistisk och modern touch som skiljer sig från mängden. Väljer du att placera din takfläkt i sovrummet kan du se fram emot ett behagligt inomhusklimat samt ett spännande och iögonfallande inredningselement som är utöver det vanliga.

Takfläkt med ljus och fjärrkontroll

Ofta associerar du en takfläkt med något nostalgiskt och mysigt. Under utvecklingens gång har otaliga olika mönster vuxit fram – vissa med ett nostalgiskt utseende, medan andra bär kännetecknen för ett modernt och minimalistiskt utseende. Den traditionella dragsko som tidigare användes för drift har förändrats med modern teknik. Förutom den praktiska kombinationen av ventilation och belysning har de allra flesta av våra fläktar möjlighet att styras med fjärrkontroll.

Om du är en av de människor som gillar en frisk bris, komforten och ljuset från takfläkten, kan du med fördel köpa en takfläkt med fjärrkontroll, så att du inte behöver famla runt för att en knapp ska slås på och av. Samtidigt gör en fjärrkontroll det också möjligt att tända, släcka och dämpa lamporna efter dina förändrade behov och humör, samtidigt som du ligger tryggt och varmt i din säng, soffa eller fåtölj.

Funktionerna varierar, men tillåter oftast att starta och stoppa, samt justera rotationshastigheten utan att behöva ställa sig upp. Detsamma gäller för ljusets funktion, som kan tändas, stängas av och justeras i styrka från den medföljande fjärrkontrollen.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.