Portable Lampor

I kategorin To Go-lampor hittar du ett stort urval av portabla lampor med inbyggt batteri. Den sladdlösa lampan är genial för de platser där du behöver en mysig stämning, men inte är i närheten av ett eluttag. Därutöver kan lampan utan sladd användas som läsljus eller atmosfärisk belysning i myshörnan.  

Nedan hittar du både transportabla lampor till vuxna och barn. Oavsett om du behöver en sladdlös mysbelysning på matbordet eller till de små när de lekar och bygger kojor, så är detta en lampa för dig. Flera av de sladdlösa lamporna kan dessutom användas utomhus; En utflykt till stranden, på uteplatsen eller på skogsutflykt – var uppmärksam på att hitta lampan som passar just dina behov. De flesta To Go-lampor laddas upp via USB och håller i minimum 4 timmar.
Apollo Portable Bordslampa - HAY
Rek. pris SEK 2 949,00
I lager
Visar 36 av 702 produkter

LED-lampa på batteri

Som bekant är LED-lyset betydligt mer energisparande än den vanliga glödlampan. Därför är den helt ideell till den transportabla lampan, där batteriet har en begränsad livstid på en uppladdning. Antalet ljustimmar variera från lampa till lampa, men kan som minimum användas i 4 timmar. LED har dessutom lång hållbarhet – också om den tänds och släcka igen och igen.

En av våra mest populära To Go-lampor; FollowMe Bordslampan från Marset har en LED-ljuskälla som kan dimmas i 3 steg. Vid 100 % ljusstyrka kan lampan användas i ca 5 timmar, medan den på lägsta styrkan ger ett stämningsfullt ljus i upp till 20 timmar, på en full uppladdning. Den laddas upp via den medföljande USB-kabeln och är en fantastisk lösning till ett transportabelt ljus.

Utomhuslampa på batteri

Utomhuslampor kan både ge ljus till orientering och för att skapa den rätta stämningen. Med en Sladdlös lampa på trädgårdsbordet kan du skapa en mysig känsla på terrassen eller altanen. Vi har flera To Go-lampor, med IP44-klassificering – det vill säga att de tål kraftiga vattenstänk och kan därför användas både utomhus och på badrummet.

Den ikoniska Flowerpot bordslampa av Verner Panton lanserades år 2020 i en Portabel version. Lampan har en IP44 klass, så den kan tas med utomhus. Använd den som mysbelysning på terrassen en sensommarkväll eller som läsljus på altanen.

Batterilampa till camping


Ta med den innovativa teknologin på camping. Oavsett om du föredrar husvagn eller att ligga i tält, så kan det vara en utmaning att vara beroende av ett eluttag. Ladda upp lampan hemifrån, i husvagnen eller i bilen (USB), varefter du har en flexibel belysning – både praktisk och mysig belysning.

Från Fatboy kan du bland annat få den cylinderformade Tjoepke, som har otaliga användningsområden. Använd den som en uppladdningsbar ficklampa eller dämpa styrkan och använd den som mysbelysning. På 100 % styrka kan den användas upp till 8 timmar på en full uppladdning – och ännu länge vid en mer dämpad belysning.

Nattlampa till barnrummet

Den uppladdningsbara lampan är praktisk som nattlampa hos de små. När den först har laddats upp kan den placeras överallt i barnens rum eller den kan enkelt tas med under armen när ni ska på utflykt.

Miffy First Light från Mr Maria är mer än bara en nattlampa. Med en höjd på 30 centimeter och gjord i silikon, är den enkel och samtidigt mjuk att ta på. Miffy är en utav tre små vänner; Miffy, Boris och Snuffy – en liten vän till de små men också en söt hjälp till föräldrarna – Lampan är nämligen praktisk och inte minst säker att använda. Med en uppladdningsbar LED-modul kan lampan användas överallt. Den håller i hela 24-100 timmar på en uppladdning beroende på vilken ljusstyrka du väljer att använda.

Laddningsbar lampa för ditt nästa äventyr


Med en uppladdningsbar LED-lampa är du säker på att festen inte behöver stanna bara för att solen går ner. Investera i en batteridriven ljuskälla så får du ett garanterat ljus som du kan ta med dig – oavsett om det är en klassisk bordslampa, en hängande lampa eller kanske en läslampa med batteri.

Läs mer om de olika To Go lampor här
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.