Utomhus Lampor med sensor

Drömmer du om att komma hem och mötas av utomhuslampor som vinkar dig välkommen och tänder när du närmar dig – eller kanske att kunna gå in i växthuset med händerna fulla, utan att behöva bry dig om att tända och släcka lamporna?

Med en LED-lampa med sensor för utomhusbruk är du garanterad praktisk belysning var du än saknar ljus i din uteplats. Vårt valuta för pengarna sortiment innehåller både klassiska utomhusvägglampor med sensor och trädgårdslampor med sensor - så oavsett var du saknar ljus i ditt utomhusutrymme är vi säkra på att du kan hitta det du saknar.

Se hela utbudet av sensorlampor här, och < a href=https://www.lampemesteren.se/utomhusbelysning-se/> Läs mer om hur du väljer rätt utomhuslampa här!
Visar 36 av 136 produkter

Utomhus Vägglampa med sensor

Montera en serie vägglampor med sensor längs din vägg vid stigen, och bli hjälpt iväg tidigt på morgonen – och möts av en ljuskorridor när du kommer hem sent. Många väljer sensorlösningen på hemsidorna eftersom det är en ställ in och glöm lösning. Du behöver inte vara rädd för att glömma och släcka ljuset och kommer därför, beroende på hur distraherad du är, att spara ström.

Fler och fler utomhuslampor kommer idag med sensorer – och den praktiska aspekten är inte att förbise. Oftast glömmer folk att deras lampor är med sensor, och det är talande för självklarheten som de smarta lamporna har. Människor upptäcker helt enkelt först hur glad sensorn blir när de tappar sensorn, och måste till och med tänka på att slå på och stänga av den.

Har du händerna fulla med väska, bilnycklar, kaffemugg och barn när du går på morgonen förstår du hur praktisk en sensorlösning är – och även när du kommer hem med händerna fulla av shoppingkassar. Njut av den självupplysta gångvägen och njut av den tidiga påminnelsen du får när dina gäster närmar sig dörren och sängen och busken runt uppfarten lyser upp och avslöjar att det kommer att ringas snart.

En sänglampa eller trädgårdslampa med sensor är också smart – gångvägar och system i trädgården blir lätta att gå även i mörker, och kanske en kväll utlöses utelampans ljus av en gäst – kanske en räv eller ett rådjur som du annars inte hade sett, hade du inte haft trädgårdslampa med sensor.

Sensorlamporna finns i alla former och storlekar och finns både som vägg- och golvmonterade. Stilmässigt finns det både de klassiska och helt anonyma svarta smålösningarna som är redo att förvaras på gaveln eller bredvid garageporten – men även de mer framträdande modellerna finns i vårt prisvärda -sortiment . Oavsett vilket är vi säkra på att du kan hitta en vacker lösning på dina problem med utomhuslampor.

Om du vill se hela vårt utbud av utomhuslampor med sensor kan du klicka här!
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.