Space Copenhagen
Typ
Färg
Material
Brand

Space Copenhagen

Space Köpenhamn är ett relativt ungt designföretag, det etablerades 2005 av Signe Bindslev Henriksen och Peter Bundgaard Rützou. Båda två studerade på Den Kungliga Danska Konstakademins arkitektskola.
De är kända (och ökända) för att trotsa vanor och använda dimensioner med en ärlig och personlig vision för sin design.

Det har varit ett stort antal uppdrag som Space Copenhagen har åtagit sig med allt från heminredning, möbler, sofistikerade saker, konstinstallationer, men de har också jobbat som Art Directors. Denna mängd av varierade uppdrag visar tydligt bredden av deras kapacitet och visar deras förmåga att anamma olika typer av uppgifter, som de löser med samma entusiasm och glupska aptit.

Bland dessa uppdrag hör exempelvis inredningsuppdrag för vissa världsberömda och trendiga restauranger såsom NOMA, Geist som drivs av Michelin-kocken Bo Bech, och inte minst Geranium som ägs av Rasmus (som vann Bóchuse D’or). Dessutom har de utfört diverse uppdrag åt Georg Jensen, Fredericia Furniture samt Mater.  


Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen