Lampemesteren – träffa oss på sociala medier och få inspiration, delta i tävlingar och ta del av massor av bra erbjudanden och kampanjer

På Lampemesteren älskar vi designerlampor! Om du också älskar inredning, lampor från in- och utlandet, och många bra berättelser, kan det definitivt vara en bra idé att följa oss på sociala medier och registrera dig för vårt nyhetsbrev. På Lampemesteren älskar vi att inspirera med inspiration från dig – våra kunder.
Vi ger mycket möjlighet att göra detta, och nedan kan du läsa mer om vilka SoMe-plattformar vi hittar på.  


Träffa oss på:Ett enormt universum av lampor

Hos Lampemesteren hittar du ett stort universum av lampor. Därför är det också viktigt för oss att ge dig mycket tillbaka när du handlar hos oss. Vi gör detta på alla våra SoMe-kanaler för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Finns det något du tror att vi behöver, så är du alltid välkommen att skicka oss ett mail – kunskap, inspiration och läckerheter finns där för dig, och kanske har vi missat något? Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt lampuniversum.
<! billed >


FACEBOOK


På Facebook hittar du allt från de mest utsökta giveaways, till bra kampanjer och inte minst mycket inspiration. Vi publicerar nytt varje vecka, så du uppdateras alltid med det senaste på Lampemesteren.
Oavsett om det är en tävling eller en stämningsbild vi publicerar blir vi alltid superglada över dina kommentarer, och ibland kan det också finnas en idé baserad på dina kommentarer - du är vår expert.

Visste du att du också kan chatta med oss på vår Facebook-sida?  
Här hjälper vi gärna till med den mest grundläggande kundservicen som prismatchning, var är din beställning – och andra snabba frågor.
Bli en del av vårt universum

<! Instagram >INSTAGRAM


Om du inte redan har sett vad vi gör på vår Instagram, skynda dig in och se! Här hittar du de vackraste bilderna, som oftast kommer från våra kunder. Här lägger vi också upp berättelser från några av våra resor runt till våra leverantörer, så följ med bakom kulisserna när Lampemesteren är på turné, ofta kan vi visa en liten sneak peak av produkter som kommer under den kommande säsongen.

På vår Instagram hittar du också en hel del underbara tävlingar, antingen bara från oss eller i samarbete med några av de bästa och mest inspirerande influencers.
Som sagt, vi ÄLSKAR dina bilder med LÄCKRA designerlampor, så vänligen dela dem med oss! Det är enkelt - du taggar bara din bild med @lampemesteren, #lminspiration eller #lampemesteren

Du kan också använda taggen #yeslampemesteren
Med denna tagg tillåter du oss att använda din bild i vår marknadsföring och i vår webbshop.

Om du tillåter oss att använda din bild kan det vara så att det är din bild vi använder i en tidning, nyhetsbrev eller instagraminlägg – men det kan också vara så att din bild används i webbshopen.

Om du tillåter oss att använda din bild kan det vara så att det är din bild vi använder i en tidning, nyhetsbrev eller instagraminlägg – men det kan också vara så att din bild används i webbshopen.

Här kan du se hur vi har använt andra kunders bilder.
her

<! Pinterest + Youtube >

PINTEREST


Hitta också massor av inspiration på vår Pinterest, där vi har laddat upp de mest utsökta miljöbilderna från våra leverantörer. Nåla fast, gilla och bli en del av vårt universum.
Du hittar oss här.


YOUTUBE


Vår Youtube-kanal är fylld med allt från guider, inspirerande videor från våra leverantörer och tips. Här finns en verklig möjlighet att komma nära produkten, designhistoriken och mycket mer.  
Lampemesterens Youtube-kanal hittar du härSCAM – det tråkiga som följer med


Nyligen har vi sett ett antal bluffprofiler posera som oss på Instagram och Facebook. Vi gör allt vi kan för att få dem avstängda så fort som möjligt.

Om du drabbas av en bedrägeriprofil, kom ihåg:
  • 1.På Lampemesterens SoMe-kanaler frågar vi aldrig om känslig personlig information.
  • 2.Om du vinner en tävling kommer den att publiceras i inlägget där tävlingen har startat och vi inväntar ett e-postmeddelande från dig, och endast här ber vi om din adress och ditt telefonnummer så att vi kan skicka hem priset till dig.
Om du inte är säker på vad du anser är bedrägeri, vänligen kontakta oss!