Ballroom
Typ
Färg
Material
Brand

Ballroom

Design By Us är en annorlunda designfirma som prövar att göra det hela lite mer roligt och annorlunda, en design åt gången. Med bas i Köpenhamn och med en flera innovativa designers i teamet så har Design By Us verkligen lyckats med sitt nytänkande av den klassiska lampdesignen.

Den mest populära lampan från design By Us är den fina och annorlunda Ballroom lampan! Ballroom är en modern lampa i glas, och en samlingspunkt för läcker design, fina detaljer och fina färger. Det är en lampa som verkligen har tänkt på detaljerna. Lampan är munblåst och därefter handmålad, vilket resulterar i en unik lampa som har sitt helt egna formspråk.

Ballroom lampan fås i 4 unika färger – grön, smoke, rose och amber. Lampan är ”one of a kind” och som kronan på verket så har lampan en handmålad kant i silver och mässing.

Med referenser till dåtidens ”Art Deco” tid och med sin nutida twist, så är det tal om en lampa som passar in perfekt oavsett var sen placeras!

Se alla Ballroom lamporna nedan.

Mer om Ballroom lampen

Design By Us är ett företag som är i rivande utveckling! Med både möbler, lampor, speglar och annan heminredning har Design By Us verkligen satt sitt namn på kartan. Dem blir erbjudna stora designuppgifter över hela världen.

Firman skapades i slutet av 90-talet där den kreativa direktören och ledaren Rasmus Larsson och några vänner hyrde några lokaler i Köpenhamn, där dom som han själv uttrycker det – ”Kunde stå och göra lite möbler”. Firman sågs tidigt av några innovativa människor och Rasmus Larsson och hans team hyrdes till att inreda Nimbus Film och Basecamp på Holmen. Projektet hos Nimbusfilm håvade in ett designpris från Hvidovre Kommun och efter det var succén en realitet, och firman har haft stor framgång sen dess.

Design By Us - Lampor med själ och personlighet


Idén till lamporna kommer från gamla glaslampor som Rasmus Larsson har sett på sina många resor runt om i Europa. Design By Us har bland annat gjort en glaslampa där alla delar är gamla glaslampor som man har smält samman, och som är specialtillverkade till varje enskild kund.
Design By Us största succé är den fina Ballroom lampan, som verkligen har blivit en storsäljare och den hänger I otaliga hem rund om i Danmark, Norden och resten av världen.

Firman har många stora uppgifter och har inrett över 70 restauranger, café, hotell och privata hem runt om i världen. Mellan alla stora arbeten så arbetas det på högtryck hemma på kontoret med att utveckla nya och funkiga designlampor och möbler.


Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen