Typ
Färg
Material
Brand

Miffy

Världens sötaste lampa till barn rummet är utan tvekan lampan Miffy från holländska Mr. Maria. Figuren Miffy kommer från en holländsk barnbok och har på rekordtid blivit en stor succé i hela världen!

Miffy kommer i 3 olika storlekar – First Light, Original och XL. Original var den första som kom på marknaden och storleken passar perfekt som golvlampa i barn rummet. Lampan är med sitt mysiga godmodiga uttryck en god vän till barnen och den perfekta nattlampan om dem små tycker att det blir för mörkt på natten. First Light är en mindre utgåva som laddas med ett USB stick, och är därmed lätt att ta med runt i huset om Miffy ska på tur. Sist men absolut inte minst såå har Miffy kommit i en XL utgåva på hela 80 cm. Perfekt om du gärna vill ha en lampa som fyller lite. En ny variant i Miffy-familjen är pendeln Miffy Dream, som är en lampa som du kan hänga i taket. Miffy dream ger en skön look till barn rummet och barnen kommer älska den!

Miffy är den detaljen till barn rummet, och den kan självklart också få en plats i vardagsrummet eller i köket om man har lust till det! Uppdatera ditt hem med en söt och modern Miffy lampa från Mr. Maria.

Du hittar Miffy lamporna nedan.


Artikel nummer 8711113968010
Förut SEK 1 559,00
SEK 1 499,00
Spara SEK 60,00
Info / Köp
Om Lampemesteren.se

Designer lampor online
Hos Lampemesteren.se har vi samlat ihop dem mest exklusiva lampor från designer och producenter i bästa klassen.

Kvalitet och design
Vi sätter design och kvalitet i högt fokus och våra spännande sortiment är noga utvalt.

Det betyder att du hos os kan hitta lampor som kan uppfylla dina behov, om du antingen är till det klassiska, moderna eller experimenterande.

Du vill hitta lampor som är klassiska, som kan provocera, inspirera eller beröra – lampor som kanske vill följa dig resten av ditt liv.
Läs mer

Kundtjänst

Öppettider för kundförfrågningar:
Måndag till fredag: 8:30 till 16:00
Lördag-söndag: Stängt

Kundtjänst: +46 852 503 870

E-mail: info@lampemesteren.se

Birkmosevej 18  |  DK-6950 Ringkøbing  |  Tlf. +46 852503870  |  info@lampemesteren.se
0 varor i korgen