Miffy

Världens sötaste lampa till barn rummet är utan tvekan lampan Miffy från holländska Mr. Maria. Figuren Miffy kommer från en holländsk barnbok och har på rekordtid blivit en stor succé i hela världen! Miffy kommer i 3 olika storlekar – First Light, Original och XL. Original var den första som kom på marknaden och storleken passar perfekt som golvlampa i barn rummet. Miffy är den detaljen till barn rummet, och den kan självklart också få en plats i vardagsrummet eller i köket om man har lust till det! Uppdatera ditt hem med en söt och modern Miffy lampa från Mr. Maria.

Lampan är med sitt mysiga godmodiga uttryck en god vän till barnen och den perfekta nattlampan om dem små tycker att det blir för mörkt på natten. First Light är en mindre utgåva som laddas med ett USB stick, och är därmed lätt att ta med runt i huset om Miffy ska på tur. Sist men absolut inte minst såå har Miffy kommit i en XL utgåva på hela 80 cm. Perfekt om du gärna vill ha en lampa som fyller lite.
Dela dina bilder med @lampemesteren
Tagga #yesLampemesteren så kanske dina bilder blir visade här. Inspirera och låt dig inspireras, från en unik bostad till en annan.